Το κατάστημα δεν δέχεται ...βέρεσε

Το διαβάσαμε κι αυτό.... Μήνυμα στους "ξεχασιάρηδες" βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο διευθυντής της ΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης, ώστε να αποπληρώνουν το καφενείο άμεσα για τους καφέδες και ό,τι καταναλώνουν στις συναντήσεις τους. Ο λόγος; Προφανής... Δεν υπάρχει μία... κοινώς χρήματα για  να καληφθούν τα έξοδα... παράστασης των βουλευτών στο καφενείο της Βουλής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το sms που έστειλε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης είναι το εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι επειδή γίνονται συνεχώς συσκέψεις, συναντήσεις των βουλευτών, με κόμματα του εξωτερικού, φορείς, σωματεία, συλλόγους κτλ, οι βουλευτές που συμμετέχουν σε αυτές τις συναντήσεις πρέπει να αποπληρώνουν το καφενείο άμεσα. Δεν υπάρχουν πόροι για να καλυφθούν τα έξοδα (καφέδες κτλ).

Ευχαριστώ πολύ,
Ζαχαριάδης Κώστας, Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ
». 

Να σημειώσουμε πάντως ότι οι "Εθνοπατέρες" βρίσκουν ροφήματα ή φαγητό σε εξευτελιστικές τιμές στο Καφενείο της Βουλής, τιμές που προκαλούν τον κοινό πολίτη, οπότε το ...βερεσέ είναι κάτι περισσότερο από προκλητικό. Με βάση δημοσιεύματα που είδαν δόθηκαν στον ... αέρα, οι τιμές θυμίζουν άλλες εποχές. Ελληνικός καφές με ένα ποτήρι νερό κοστίζει μόλις 0.15 ευρώ (!!!) και το πιο ακριβό προιόν σε ένα κατάλογο ροφήμάτων και επιδόρπιον είναι το σάντουιτς που κοστίζει 1,.20 ευρώ (!!!!) 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News