Κλαρίνα με κάλυψη από 50ευρα ... (video)

Που είπαμε ότι είναι οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων; Μα που αλλού στα νησιά… Να φάνε το ψαράκι τους, να βάλουν τα λουκετάκια τους και να βρεθούν τετ α τετ με τους επιχειρηματίες στα νησιά και δη τα μικρότερα όπου η σεζόν είναι 30 ή 40 μέρες.  Που να τρέχουν τώρα στα βουνά και τα λαγκάδια; Και όμως; Κάτι πρέπει να υπάρχει εκεί. Βλέπετε, στην τελευταία …βόλτα, η φοροδιαφυγή στην Βόρεια Ελλάδα είχε ξεπεράσει το 70%. Αλλά για όλα φταίει η Μύκονος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Πάτμος, η Λέρος και το Γαϊδουρονήσι. Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα; Παναγία.

Και σε πρόσφατο πανηγύρι είδαμε την άλλη … Μύκονο. Ποια Ψαρρού. Στη Ναυπακτία να δείτε τι γίνεται. Ειδικά όταν στη σκηνή είναι το «αηδόνι των πανηγυριών», ο Γιώργος Βελισσάρης. Δεν έχουμε με το παλικάρι. Και ενδεχομένως να είναι καλός. Αλλά στο Τρίκορφο οι θαμώνες δημιούργησαν ένα πραγματικό τείχος από σαμπάνιες ώστε να μην τον …βλέπουν και μόνο να τον ακούν… Και ποτέ δεν μάθαμε πόσο κόστισε αυτό το πρωτότυπο τείχος που θα έκανε τον Σόιμπλε να σκάσει από τη κακιά του.

Αλλά ο βασιλιάς της σαμπάνιας, εντυπωσίασε και πάλι… Αυτή τη φορά, στα Τσιπιανά της Ηλείας. Και έχοντας μαζί του και τον κορυφαίο κλαριντζή της περιοχής, τον Σταύρο Ιωαννίδη. Ο οποίος έμεινε άγαλμα… Γιατί; Του ζήτησε μία παρέα παραγγελιά. Άρχισε αυτός να παίζει και σε λίγο το κλαρίνο του έμοιαζε με θυρίδα χρημάτων. Τουλάχιστον 1000 ευρώ καρφώθηκαν πάνω στο όργανο.  Αλλά ο Ιωαννίδης εκεί. Να εκτελεί την παραγγελιά. Όσο για τον Βελισσάρη; Κάτω από τις σαμπάνιες τραγουδούσε και απολάμβανε την αγάπη των θαμώνων…

Αα όσο για τους ελεγκτές; Είπαμε.. Σχοινούσα, Δονούσα ή το πολύ πολύ καμία Αντίπαρο….