Κοίταζε όπλα στο Ιντερνετ "κέρδισε" πορνοστάρ (!!!)

Μήπως να αρχίσουμε να ψάχνουμε όλοι την αγορά των όπλων ή μήπως είναι αργά; Όπως κι εάν έχει ένας 16χρονος μαθητής από τη Μόσχα δεν θα ξεχάσει ποτέ την ρωσική εορτή της Ημέρας «των υπερασπιστών της πατρικής γης» γιατί πολύ απλά κέρδισε έναν μήνα διαμονής με διάσημη ρωσίδα πορνοστάρ, επειδή έγινε ο Νο 100.000 επισκέπτης σε website, πώλησης όπλων. Ο νεαρός Ρώσος θα περάσει έναν μήνα σε ξενοδοχείο της Μόσχας με την Ekaterina Makarova, η οποία δηλώνει πως επειδή.... κατανοεί το νεαρό της ηλικίας του, αν δεν τον αφήνουν οι γονείς του, μπορεί να κοιμάται σπίτι του το βράδυ και να έρχεται στο ξενοδοχείο όποτε μπορεί μετά το σχολείο.

Παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο μαθητής Ρουσλάν Σεντρίν όπως λέει η μητέρα του Βέρα Σεντρίνα «Το μόνο που κάνει είναι να παίζει παιχνίδια στο κομπιούτερ και να αγοράζει όπλα online" κι όπως αποδείχτηκε του έκατσε το jack pot…. «Στην αρχή δεν το πίστευα αλλά όταν ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους της σελίδας, ήμουν ενθουσιασμένος. Πήρα τηλέφωνο τους φίλους μου και δεν με πίστευαν αλλά τώρα είναι χαρούμενοι για μένα», λέει ο 16χρονος, ο οποίος βγάζει το χαρτζιλίκι του παίζοντας κάποιους μικρούς ρόλους στην τηλεόραση. «Η μητέρα μου διαφωνεί αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα θα έχει συμφωνήσει. Μόλις συναντήσω την Εκατερίνα θα της πω "Γεια σου, είμαι αυτός που σε κέρδισε"», τόνισε ο 16χρονος. Μάλιστα ήδη έχει σχεδιάσει που θα την πάει, ενώ όπως γράφει το πρακτορείο Sputnik, δεν βλέπει την ώρα να την συναντήσει για να την γνωρίσει λέγοντας «βράζω μέσα μου» και τονίζει ότι δώρο του έχει τις τέλειες αναλογίες…

Βέβαια η μητέρα και η αδελφή του έχουν διαφορετική άποψη. Η μητέρα Βέρα Σεντρίνα είπε: «Είμαι τελείως αντίθετη. Έχει εξετάσεις και πρέπει να διαβάσει». «Τι εννοούν ένα μήνα με μία πορνοστάρ; Ακόμα και μια εβδομάδα θα ήταν πολύ. Χάθηκε να μας δώσουν 100.000 ρούβλια αντί για αυτό;», πρόσθεσε η μητέρα, η οποία δεν έχει δει ακόμα την Εκατερίνα, αλλά εμμένει ότι ο γιος της έχει διάβασμα.

Βάσει των κανονισμών του διαγωνισμού ο 16χρονος μπορεί να παραχωρήσει τη θέση του και το βραβείο σε έναν «επίσημο εκπρόσωπο», τον πατέρα του, για παράδειγμα. Και με αυτήν την προοπτική η μαμά είναι αντίθετη. Το μοντέλο-βραβείο έχει διχάσει την οικογένεια. «Καβγαδίζουμε συνέχεια και ο γιος μου έχει τρελαθεί», είπε η Βέρα Σεντρίνα. Η 17χρονη αδελφή του Ρουσλάν, Ντιάνα, συμφωνεί με τη μαμά της και λέει: «Ας βρει ένα κορίτσι της ηλικίας του». «Απορώ με το σκεπτικό του βραβείου. Αν κέρδιζε κάποιος παντρεμένος. Αν κέρδιζε κορίτσι τι θα γινόταν;». 

Η πορνοστάρ Εκατερίνα Μακαρόβα, είχε συμφωνήσει πριν από 3 μήνες με την εταιρεία όταν δέχθηκε την πρόταση. Δεν έχει συναντήσει ακόμη τον Ρουσλάν αλλά είπε πως η ηλικία των 16 ετών για έναν άντρα είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσει να γίνεται ανεξάρτητος. «Θα πάμε στη Μόσχα και μετά αν θέλει μπορούμε να ταξιδέψουμε και στο εξωτερικό. Θα το διαπραγματευτούμε και με τη μητέρα του» σχολίασε η 20χρονη, η οποία παραδέχθηκε πως από τις φωτογραφίες της φάνηκε όμορφος. Όσο για το αν η διαμονή περιέχει και το σεξ... «Δεν είναι απαραίτητο αλλά στη ζωή όλα συμβαίνουν. Όταν ένα άπειρο αγόρι συναντά μια πεπειραμένη κοπέλα, όλα είναι πιθανά και αυτό είναι κάτι σύνηθες», απάντησε η πορνοστάρ.

Με πληροφορίες από το Athensvoice.gr