Κρήτη: Γραφείο Τελετών συμμετέχει στη black Friday και το εννοεί

Εάν νομίζετε ότι στη διάρκεια της Black Friday μπορεί κάποιος να αγοράσει ηλεκτρικά είδη ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης είστε γελασμένοι…. Υπάρχει κάποιος που μας σκέφτεται και για την διάρκεια του τελευταίου μας ταξιδιού στη Γη…

Και στη Κρήτη ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, όπως αναφέρει το cretalive.gr αποφάσισε να τρολάρει την ημέρα κάνοντας εκπτώσεις στις... κηδείες (!!!) Ο λόγος για τον Ηρακλειώτης Κώστας Μπουνάκης ο οποίος είναι γνωστός στη κοινωνία του νησιού για το χιούμορ του, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook προσφορά για 50% λόγω Black Friday.  

Οι φίλοι του στην ανάρτηση ...ζητούν μεγαλύτερες εκπτώσεις βέβαια, του λένε ότι ο άλλος...κάνει 80% και ζητούν κάτι παραπάνω... Και η απάντησή του στα κρητικά: «Έλα εσύ και ξα μου»!

Όμως, υπάρχουν κι άλλοι που …τρολάρουν ακόμη κι αυτή την έκπτωση Και έτσι στη σελίδα του facebook «Τελεταί Μπούκουρα», έχουμε τον δεικτικό σχολιασμό για το θέμα της Black Friday. Έτσι λοιπόν, «ανέβασε» στη σελίδα μία φωτογραφία με φέρετρα γράφοντας: «Black Friday έκπτωση έως και 80% μόνο στις Τελεταί Μπούκουρα»!

Φυσικά δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως «οι εκπτώσεις ισχύουν από Πέμπτη 00:01 μέχρι Παρασκευή 23:59».

Από κάτω έγινε χαμός με σχόλια φυσικά…

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News