Κρήτη: Γυναίκα δημοσίευε συνταγές για ...φόλες στα social media

Οργή έχει προκάλεσει μια γυναίκα, κάτοικος του Ρεθύμνου, που φέρεται να παραδέχθηκε στο Facebook πως σκότωνε γάτες δημοσιεύοντας ταυτόχρονα συνταγές για φόλες.  Η γυναίκα, όχι μόνο δίνει αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί να σκοτώσει κάποιος γάτες φτιάχνοντας φόλες, αλλά ανέβασε και φωτογραφία με τις φόλες που η ίδια έφτιαξε. 

«Πανάκι με αρσενικό, πανί με 200 πινέζες βουτηγμένες σε δηλητήριο, 3 σακουλάκια με ναφθαλίνη, μπουκάλια ψεκασμένα με ράουνταπ», γράφει η γυναίκα στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία. 

Στα σχόλια η γυναίκα φαίνεται να παροτρύνει τους φίλους τους να κάνουν το ίδιο.  «Έτσι έχω γλιτώσει οριστικώς με τα κ@@@γατα», αναφέρει σε σχόλιο. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τόσο οι πράξεις της γυναίκας, όσο και η δημοσίευσή τους στο Facebook προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές, αλλά και καταγγελίες στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία επενέβη.

Μετά και από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η γυναίκα διέγραψε την ανάρτηση και έκλεισε τον λογαριασμό της στο Facebook, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.