Κρήτη - Χανιά: Κουτουλιά από γονιό σε εκπαιδευτικό λόγω ... μάσκας

Ζιντάν έγινε πατέρας για μία μάσκα... Και όταν λέμε "Ζιντάν" δεν αναφερόμαστε στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του γάλλου ποδοσφαιριστή, αλλά στην αντίδραση του (βλ κεφαλιά στον ιταλό αμυντικό Ματεράτσι, στη διάρκεια του τελικού Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Γαλλία - Ιταλία το 2006) να χτυπήσει με το κεφάλι (βλ κουτουλιά) εκπαιδευτικό με αφορμή μία μάσκα...  Τι έχει συμβεί;

Οπως διαβάζουμε στα "Χανιώτικα Νέα" Καθηγητής από το 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου εφάρμοσε το γράμμα του νόμου και ζήτησε από ένα μαθητή να φορέσει την μάσκα του. Κάτι που δεν άρεσε στον πατέρα του νεαρού, ο οποίος εξέφρασε τις έντονες αντιρρήσεις του. Η κατάσταση εκτροχιάστηκε πολύ γρήγορα και ο γονιός χτύπησε με κουτουλιά τον καθηγητή, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία κατέθεσε μήνυση εις βάρος του πατέρα.

Λίγο αργότερα είχαμε και την ανακοίνωση του Συλλόγου διδασκόντων του σχολείου που αναφέρει για το περιστατικό:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και  βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News