Κρήτη: Στο Ηράκλειο αντί στα Χανιά προσγειώθηκε λόγω ...νοτιά, το αεροσκάφος που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Κρήτη για μία ακόμη φορά βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων με βάση τις καιρικές συνθήκες. Εκτός από το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων, είχαμε αναφορά για ζημιές λόγω πτώσης δέντρων με αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές σε αυτοκίνητα...

Ομως, τα πάνω κάτω έχει φέρει από το πρωί στα δρομολόγια των αεροσκαφών ο ισχυρός άνεμος που πνέει στα Χανιά Στο Ηράκλειο προσγειώθηκε το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χανίων, λόγω όμως των καιρικών συνθηκών αποφασίστηκε να αλλάξει δρομολόγιο και να πάει στο Ηράκλειο, από όπου στη συνέχεια θα καταφτάσει Χανιά.

Λόγω των ισχυρών νοτιάδων υπήρξαν επίσης ακυρώσεις δυο πτήσεων. Πρόκειται για το δρομολόγιο της Sky Express 250-251 από Χανιά για Αθήνα και από Αθήνα προς Χανιά, καθώς και η πτήση της ΟΑ 332-333 από Χανιά για Αθήνα και από Αθήνα προς Χανιά.

Θα υπάρξει ωστόσο πρόσθετη πτήση 338-339 που θα εκτελέσει το δρομολόγιο που ακυρώθηκε το απόγευμα στις 17.20.

Αρκετές όμως ήταν και οι πτήσεις με προορισμό τα Χανιά οι οποίες από το πρωί αναγκάστηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών να αλλάξουν δρομολόγιο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις πτήσεις:

Ryanairsun 7707 προσγειώθηκε στην Κω

Ryanairsun 7007 προσγειώθηκε στην Αθήνα

Transavia 5887 προσγειώθηκε στο Ηράκλειο

Enterair 5241 προσγειώθηκε στο Ηράκλειο

Finnair 1855 προσγειώθηκε στο Ηράκλειο

Norwegian 9318 στο Ηράκλειο

Norwegian international 702 προσγειωθηκε στην Κω

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα flashnews.gr