Κυκλάδες - Νάξος: «βούτηξε» αυτοκίνητο στο λιμάνι (photo)

Δεν είναι και από τις πιο συχνές ειδήσεις… Αυτοκίνητο «βούτηξε» στο λιμάνι της Νάξου. Συνέβη το απόγευμα της Τρίτης λίγο πριν την έλευση του απογευματινού δρομολογίου του Blue Star Delos…

Με βάση την πρώτη εικόνα, το αυτοκίνητο – τύπος τζιπ – προφανώς δεν είχε χειρόφρενο και έφυγε προς τα πίσω ενώ ο οδηγός του ήταν εκτός θέσης και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αμεσα τα στελέχη του Λιμεναρχείου της Νάξου απέκλεισαν τη περιοχή, ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα λόγω του ότι ο χώρος ήταν γεμάτος από πολίτες έτοιμους προς επιβίβαση αλλά και αρκετά αυτοκίνητα.

Όλα κύλισαν ομαλά έως τη στιγμή που ήρθε ο γερανός (βλ Κωσταντίνος Βαλέρης) που μετά την αναχώρηση του πλοίου της γραμμής, ανέλαβε δράση. Αρωγός βέβαια και δύτης που έδεσε το αυτοκίνητο ώστε να μην υπάρχουν απρόοπτα… 

Και αργά προχώρησε στην ανέλκυση του αυτοκινήτου από το βυθό του λιμανιού στη περιοχή προς το Βίντσι …

Η ανακοίνωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά...

Διαπιστώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νάξου, η πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος στη θάλασσα χωρίς επιβαίνοντες, στη βόρεια πλευρά του λιμένα ν. Νάξου.

Το εν λόγω Ε.Ι.Χ. ανελκύθηκε από γερανοφόρο όχημα, παρουσία του ιδιοκτήτη του, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ευχαριστούμε τον κο Βαλέρη αλλά και φίλους της σελίδας για τις φωτογραφίες 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News