Κύπρος : Οικιακή βοηθός δάγκωσε (!!!) το μόριο 94χρονου

Απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας και έρχεται από την Κύπρο…. Αναφερόμαστε στην υπόθεση επίθεσης κατά ηλικιωμένου με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης που διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου στην Κύπρο. Μάλιστα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 38χρονης οικιακής βοηθού προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και σήμερα βρίσκεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον της εξετάζονται αδικήματα που αφορούν επίθεση πραγματικής σωματικής βλάβης, καθώς επίσης και άσεμνης επίθεσης.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή…. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 94χρονος κατήγγειλε ότι το βράδυ της Τρίτης η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του, του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος του. Μεταφέρθηκε στο τοπικό Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς, αρχικά φέρεται να μην αποκάλυψε πώς προκλήθηκαν τα τραύματα του, αλλά στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε σε αστυνομικό που τον επισκέφθηκε ότι τον είχε δαγκώσει η οικιακή βοηθός που τον πρόσεχε. Μια από τις δαγκωματιές που δέχθηκε ο 94χρονος είναι στο μόριό του, το οποίο ωστόσο δεν αποκόπηκε.  

Από χθες, ο 94χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ η 38χρονη από την Σρι Λάνκα και διέμενε μαζί με τον ηλικιωμένο για να τον βοηθά όπως αναφέραμε συνελήφθη και πλέον η Δικαιοσύνη έχει το λόγο ώστε να γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη στο παράξενο αν μη τι άλλο περιστατικό… 
Πηγή: ΚΥΠΕ