Λέσβος: δύο νεκροί σε σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτων με κοπάδι πρόβατα

Είδηση σοκ τάραξε την μικρή κοινωνία της Λέσβου σήμερα το απόγευμα…. Το άκουσα του σφοδρού τροχαίου που σημειώθηκε στις αλυκές Καλλονής έχοντας σε πρώτο απολογισμό έναν νεκρό και μια πολύ σοβαρή τραυματία η οποία όμως λίγο αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο του νησιού. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και δύο τραυματίες που όμως είναι εκτός κινδύνου… 

Τι συνέβη; Κάτι το απίστευτο…  Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα Kalloninews.gr από τη μία είχαμε ένα γκρι αγροτικό αμάξι που κινούνταν στην περιοχή των αλυκών με κατεύθυνση την Μυτιλήνη. Την ίδια ώρα ένα κοπάδι με πρόβατα καθοδηγούμενο από βοσκό με καταγωγή από την Αγία Παρασκευή, έκανε απόπειρα να μετακινηθεί από την πλευρά του παράδρομου των αλυκών, στον απέναντι παράδρομο. Τότε το γκρι αγροτικό το οποίο κινούνταν σε οδό ταχείας κυκλοφορίας σε σημείο που βρίσκεται μετά από ελαφρά στροφή και η ορατότητα είναι περιορισμένη(στο σημείο δεν υπάρχει ούτε φωτισμός), παρέσυρε δεκάδες πρόβατα και μαζί και τον βοσκό, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο (!!!)

Με τη κίνηση αυτή, το γκρι αγροτικό βγήκε στο αντίθετο ρεύμα χτύπησε μετωπικά με λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο, με την γυναίκα οδηγό να τραυματίζεται σοβαρά και τον άνδρα συνοδηγό ελαφρά. Η γυναίκα οδηγός δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς κατέληξε λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Να σημειώσουμε εδώ ότι με βάση δημοσίευμα άλλης ιστοσελίδας τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα που βρίσκονταν στη καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου, ενώ όπως ήταν λογικό για αρκετή ώρα υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας λόγω της ολισθηρότητας από τα αίματα  των χτυπημένων ζώων..
Και βέβαια να σημειώσουμε ότι έχουν απαγορευτεί σε όλη την Λέσβο οι μετακινήσεις ζώων λόγω της νόσου της ευλογιάς. 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News