Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: "Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας, ήθελε να της διορίσω την κόρη"

«Ο Τσίπρας να μιλήσει με την κυρία, η οποία είναι η Νο 151 βουλευτής που στηρίζει την Κυβέρνηση του, με αυτόν να κάνει ντιμπέιτ», είπε ο Βασίλης Λεβέντης στον ΑΝΤ1, απαντώντας σε όσα υποστήριξε χθες η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, καταγγέλλοντας ότι της ζήτησε να μην παραιτηθεί, καθώς η Ένωση Κεντρώων θα έχανε μία έδρα, δεδομένου ότι ο επιλαχών Γιάννης Καλλιάνος, είχε ήδη προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία.

Στις καταγγελίες της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου είπε ότι έχει ηχογραφημένες συνομιλίες της με τον Βασίλη Λεβέντη, ο Πρόεδρος του κόμματος είπε ότι πράγματι είχε τέτοια συζήτηση μαζί της το 2016, αλλά χωρίς άλλη συνέχεια, προσθέτοντας ότι λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε από το κόμμα.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου του ζητούσε να την κάνει αντιπρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και να τις διαθέσει θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, προκειμένου να διορίσει την κόρη της, με τον Πρόεδρο του κόμματος να της απαντά αρνητικά.

«Δεν την ήξερα την κυρία πριν την βάλω στις λίστες. Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια κι έτσι μπήκε στις λίστες» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει την υπόθεση στον Εισαγγελέα η πρώην βουλευτής του κόμματος του.  

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία κόντρα (προ αυτής) ήταν πριν από μερικές εβδομάδας όταν και είχαμε σκληρές εκφράσεις...  Εκεί ο κος Λεβέντης μίλησε για "αποστάτες" και δη στη Βουλή, ονοματίζοντας μάλιστα την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Και είχε απαντήσει «να μην έβαζες αντιπρόεδρο τον γιο σου» για να της ανταπαντήσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «εκεί που πήγες σε έκαναν αντιπρόεδρο»!

Στη συνέχεια αντάλλαξαν και μερικά «ντροπή σου» ενώ ο κ. Λεβέντης έκλεισε την... αντιπαράθεση, λέγοντας στον Αλέξη Τσίπρα: «να την χαίρεστε»! Στη συνέχεια η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, όταν της δόθηκε ο λόγος επί προσωπικού, εξήγησε ότι ο λόγος που έφυγε από την Ένωση Κέντρωων, όπως έγραφε και στο δελτίο Τύπου της αποχώρησής της ήταν ότι ο Βασίλης Λεβέντης έκανε τον γιο του αντιπρόεδρο της Βουλής χωρίς να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα. Τόνισε ότι ήθελε να παραδώσει την έδρα της, αλλά επιλαχών ήταν ο Γιάννης Καλλιάνος που έχει αποχωρήσει και έχει ενταχθεί στη ΝΔ, άρα πρακτικά η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ. 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα reader.gr