Λευκάδα ... Ελουσαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ με κρέμα κρέπας (!!!!)

Και η …μάχη ανάμεσα τους επιχειρηματίες και τους ελεγκτές καλά κρατεί… Το ένα επεισόδιο μετά το άλλο έρχονται στην επιφάνεια. Από τη μία έχεις τους ελεγκτές οι οποίοι στα πλαίσια του Νόμου και της δύναμης που έχουν στα χέρια τους βάζουν λουκέτα στις επιχειρήσεις ή κόβουν πρόστιμα ακόμη και για ένα μπουκάλι νερό που δεν έχει …δηλωθεί κι από την άλλη οι επιχειρηματίες υπό την πίεση των συνεχόμενων φόρων αντιδρούν δυναμικά και πολλές φορές εκτός λογικής..

Έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο να διαβάζουμε για εμφάνιση κυνηγετικού όπλου στο Βόλο ή για χειροδικία σε κάθε σχεδόν σημείο της Ελλάδας… Και την ίδια ώρα ο διοικητής της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) κος Γιώργος Πιτσιλής μιλάει για αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για τη προστασία των ελεγκτών.

Όμως, το βράδυ της Παρασκευής στην Λευκάδα είχαμε και την χρήση … κρέμας για τη παρασκευή κρέπας ως όπλο απέναντι στους ελεγκτές. Το επεισόδιο επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κος Πιτσιλής ο οποίος δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι «υπάλληλοί μας πήγαν για έλεγχο και δέχθηκαν μια επίθεση αυτού του είδους. Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές και κουτοπονηριές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται και στην πράξη υφίστανται πολλαπλάσιες συνέπειες». Και πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά στέλνοντας το μήνυμα ότι «δεν πτοούμαστε».
 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα skai.gr