Μέσω Τουρκίας (!!!) στη Μυτιλήνη ο Πανθρακικός

Σε μία εποχή όπου ο Ερντογάν βρυχάται σαν ανήμερο θηρίο, διεκδικώντας Ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, το Ελληνικό κράτος αδυνατεί να λύσει το χρόνιο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών με την στερεά Ελλάδα. Ένα πρόβλημα που κατά καιρούς το LesvosNews.gr έχει αναδείξει και που δυστυχώς μέχρι και σήμερα παραμένει γόρδιος δεσμός.

Έτσι όσοι θέλουν να επισκεφθούν τη Λέσβο, ή κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου από τη Βόρειο Ελλάδα, ταξιδεύουν οδικώς και με τα τουρκικά πλοιάρια μέσω της Τουρκίας για να έρθουν από μία Ελληνική πόλη, σε ένα Ελληνικό νησί !!!

Πρόσφατο παράδειγμα ο Πανθρακικός…

Η ομάδα της Θράκης αγωνίζεται στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Football League με την ομάδα της Καλλονής και ταξίδεψε από τη Βόρειο Ελλάδα μέσω Τουρκίας (!!!) για να έρθει στη Μυτιλήνη. Η απεργία της ΠΝΟ (σ.σ. έληξε το πρωί του Σαββάτου αλλά οι παράγοντες της ομάδας δεν το γνώριζαν) τους ανάγκασε να ταξιδέψουν από την Κομοτηνή οδικώς μέχρι το Αϊβαλί της Τουρκίας και από εκεί με το πλοιάριο της γραμμής στη Μυτιλήνη. Απίστευτη ταλαιπωρία όπως και η επιστροφή της αποστολής που έγινε και πάλι μέσω Τουρκίας. Να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι της αποστολής του Πανθρακικού δεν ήθελαν από σεμνότητα να σχολιάσουν το γεγονός αυτό. Όμως ήταν φανερή στα πρόσωπα των παικτών και των παραγόντων της ομάδας η απογοήτευσή τους. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1 το σκορ) και λίγο μετά την αναμέτρηση απολύθηκε ο προπονητής της Καλλονής Βαζάκας... 

με πληροφορίες (και video) από την ιστοσελίδα lesvosNews.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News