Μητσοτάκη σε απολυμένο σχολικό φύλακα "Στεναχωρήθηκα κι εγώ" (video)

Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές για έναν πολιτικό. Να βρίσκεται απέναντι στο παρελθόν του. Και σημασία έχει η σωστή αντίδραση. Μία τέτοια στιγμή είχε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά την ομιλία του στο 7ο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη…

Τι έγινε; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν απολυμένο σχολικό φύλακα… Ο 45χρονος άνδρας πλησίασε τον πρόεδρο της Ν.Δ. και ζήτησε να του απευθύνει ένα ερώτημα. Του εξήγησε ότι είναι απολυμένος σχολικός φύλακας και τον ρώτησε: «Εσείς ο ίδιος προσωπικά με αποφάσεις σας μας βγάλατε σε διαθεσιμότητα και ανεργία. Είμαι νεοδημοκράτης από το 1989, ποιος ο λόγος την επόμενη ημέρα να ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ο ίδιος προσωπικά με έδιωξε και με έβγαλε σε ανεργία;».

Και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη; «Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Θα ψηφίσεις τη Νέα Δημοκρατία αν σε πείσανε όλα τα υπόλοιπα, αλλά το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Μην επανέλθουμε εκεί ήταν μια πολύ επώδυνη περίοδος για όλους μας, πρώτα για σας, αλλά και για μένα»… Και όλα τελείωσαν εκεί… Τώρα, εάν ικανοποιήθηκε ο 45χρονος από την απάντηση αυτή, είναι μία άλλη κουβέντα.