"Μπάμπη, αν ακούς πάρε τηλέφωνο ρε"... Και έγινε viral

Μέσα της δεκαετίας του 90 και σε κάθε τηλεοπτική μετάδοση αθλητικού γεγονότος είχαμε zoom σε τηλεοπτικά μηνύματα κυρίως φοιτητών στο εξωτερικό προς τους γονείς τους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα… Το μήνυμα δε «μαμά, στείλε λεφτά» είχε γράψει ιστορία. Το έβλεπες σε κάθε τηλεοπτική μετάδοση… Απουσίας κινητής τηλεφωνίας βλέπετε…

Σήμερα; Η τεχνολογία κάνει θαύματα… Ακούς στη διάρκεια των ζωντανών ενημερώσεων ουκ ολίγα… Και το πρωί της 21ης Αυγούστου, στο διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη, εκτός από τις καμπάνες που φέρεται να χτυπούσαν πένθιμα, είχαμε και ένα μήνυμα που θα γράψει ιστορία… Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα tilestwra.com κάποια στιγμή στη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού οι θεατές μπροστά στις … έξυπνες τηλεοράσεις είδαν να περνάει το « Μπάμπη αν ακούς πάρε με τηλέφωνο ρε: Σε ψάχνω μία βδομάδα»….

Και αμέσως άρχισαν οι φατσούλες να ακολουθούν το εν λόγω μήνυμα…  Να σημειώσουμε πάντως, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στη διάρκεια της παραμονής του στην Ιθάκη, καθότι μιλώντας στον Δήμαρχο του νησιού Διονύση Στανίτσα του είπε  «Η Ιθάκη είναι ένας ιστορικός τόπος και ένας παράδεισος. Έχω πολλά χρόνια να έρθω. Ήρθα φοιτητής με μηχανάκι και μία σκηνή. Είμαι ευτυχής που η σημερινή εικόνα θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Θα σημάνει το τέλος μίας σύγχρονης Οδύσσειας για να θυμόμαστε ότι η άφιξη στην Ιθάκη δεν είναι και το τέλος της περιπέτειας. Πιστεύω ότι το νησί σας θα γίνει viral σε όλο τον κόσμο».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News