Μύκονος: 98 ευρώ η μερίδα τα καλαμαράκια και 25 ευρώ η μπύρα (!!!)

Ηθελε καλαμαράκια κοντά στο κύμα... Ταξίδεψε από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης σε ελληνικό νησί και δη στη Μύκονο. Θέλησε να απολαύσει την Ελληνική κουζίνα και δη καλαμαράκια δίπλα στο κύμα. Μέχρι εδώ, η ιστορία δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον αφού… κάτι τέτοιο κάνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες, από όλο τον κόσμο, που φτάνουν στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Γιατί ο συγκεκριμένος έγινε είδηση; Η απάντηση είναι γιατί πλήρωσε για το γεύμα αυτό με τα καλαμαράκια, τις σαλάτες και τις μπύρες, 836 ευρώ! Ο άνθρωπος σοκαρισμένος κράτησε το χαρτί της παραγγελίας και το δημοσίευσε στη γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα ΤripΑdvisor, περιγράφοντας την απίστευτη εμπειρία του.

Διαβάστε και… «κλάψτε»!

6 μερίδες καλαμαράκια… 591 ευρώ! Το μαγαζί δηλαδή, χρεώνει τη μερίδα 98,50 ευρώ!

Υπάρχει όμως και καλύτερο... Η μπύρα (μεγάλη, το βαρέλι δηλαδή;) στα 25 ευρώ η μία και Αμίτα στα 18 ευρώ (!!!!) 

 

Ο ίδιος, που επισκέφθηκε το εστιατόριο αυτό το μήνα (Μάιος 2019) γράφει στο σχόλιό του ότι το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι «τίμιο» καθώς αρνήθηκε να του πάει κατάλογο με τιμές.

Μάλιστα, αν κάποιος κοιτάξει τα σχόλια για το συγκεκριμένο εστιατόριο, στην γνωστή ιστοσελίδα τουρισμού, θα διαπιστώσει ότι δεν είναι ο μοναδικός τουρίστας που έπαθε «ψυχρολουσία» με τον λογαριασμό.  Και έχουμε και άλλες περιπτώσεις.. Ενα μπουκάλι ή ποτήρι Sprite (αναψυκτικό στα 15 ευρώ, σ.σ. στα σούπερ μάρκετ η εξάδα δεν κάνει πάνω από 4 ευρώ) αλλά και ένα ποτήρι αφρώδες κρασί στα 68 ευρώ (!!!) 

.

 

 

Πηγή: Newsit.gr  -  Tripadvisor