Μύκονος - Αγγ. Τσάμης: "Αφού δεν .. πηδάμε (ως μπασκετμπολίτσες) σας πάμε για ψάρεμα"

Ο Άγγελος Τσάμης, όπως και πολλοί αθλητές που αγωνίζονται από την Α2 και κάτω περίμεναν με αγωνία τις αποφάσεις της Κυβέρνησης. Ο αθλητισμός όμως για ακόμα μια φορά έμεινε εκτός των αποφάσεων, καθώς δεν έγινε ούτε μία αναφορά. 

Έτσι, η αντίδρασή του ήρθε με έναν... επικό τρόπο. Για την ακρίβεια σχολιάζοντας την είδηση του SDNA για τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση, ο γκαρντ του ΑΟ Μυκόνου έγραψε χαρακτηριστικά.

«Ωραία παιδιά αφού δε πηδάμε που δεν πηδάμε (μπασκετικά πάντα, κουτσομπόληδες) ας πάμε για ψάρεμα».

 

 

 

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Αγγελος Τσάμης (στα σχεδόν 40 του χρόνια) με τεράστιο βιογραφικό (από την Πάτρα έως την ΑΕΚ κι από την Λιμόζ έως τον Προμηθέα) δεν φοβάται και είναι ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του. Οπως είχε κάνει και στις αρχές Ιανουρίου όταν είχε αναφέρει στην ανάρτησή του...

"Καλησπέρα σε όλους σας .
Ονομάζομαι Άγγελος Τσαμης και είμαι παίκτης μπάσκετ της ομάδα της Μυκόνου . Βρισκόμαστε ήδη στον 3ο μήνα αποχής μας απο τα γήπεδα και αυτό για εμάς είναι αποχή από την ίδια μας την ζωή .
Νομίζω ότι έχετε παρακολουθήσει και άλλους συναδέλφους μου να μιλούν για την πίεση την οποία δέχονται και οικονομικά μα πολύ περισσότερο ψυχολογικά .

Δεν θα αναλωθώ παραπάνω σε αυτό και θα σας πω ότι αν θελουμε, λύσεις υπάρχουν .

Πέρα από το γεγονός ότι δεν μιλάμε για αθλητές μόνο μπάσκετ που είναι ανενεργοί μα ακόμα περισσότερο και άλλων αθλημάτων που πραγματικά βιοπορίζονται από αυτό, θα πρέπει η κυβέρνηση να πέσει πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους .

Στις λύσεις λοιπόν, αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να βοηθήσει ομάδες με την κάλυψη των τεστ εξ΄ολοκλήρου θα μπορούσαν να μπουν στην όλη διαδικασία κ οι ΔΗΜΟΙ, συνεισφέροντας και αυτοί από την μεριά τους ώστε επιτέλους να έχουμε δράση στα γήπεδα .

Βάλτε λοιπόν και τους Δήμους στην όλη διαδικασία και τότε ίσως ξανά βρούμε το χαμόγελο μας. Πραγματικά όπως όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως να ακούσει από την κυβέρνηση ότι αίρονται μερικά μέτρα, έτσι και εμείς περιμένουμε βδομάδα με βδομάδα να μας πούνε ότι ξεκινάμε προπονήσεις ή ότι ανοίγουν γυμναστήρια.

Πάντα με γνώμονα το καλό και την υγεία μας και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα θα μπορέσουμε και εμείς να ζήσουμε . Δεν μας σκοτώνει ο ιός μόνο, μας σκοτώνει ο φόβος και η αδράνεια στις λήψεις αποφάσεων στο τομέα μας.

Βρισκόμαστε πάνω από μισό χρόνο ζώντας αυτή τη κατάσταση και καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι θα πρέπει να ζούμε με αυτό. Όπως σε όλους τους κλάδους επαγγελματικούς και μη βρέθηκαν λύσεις, επιζητούμε να βρεθεί λύση και σε εμάς και τώρα πια άμεσα.»

Φωτογραφία SportCyclades.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News