Μύκονος: Αλλη η τιμή γύρου για Ελληνες και άλλη για ξένους (!!!)

Μια ακόμα καταγγελία για τις τιμές στη Μύκονο αμαυρώνει την τουριστική εικόνα του νησιού. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο δεν βρέθηκαν "χρυσά καλαμαράκια" των 800 ευρώ, αλλά το πατροπαράδοτο σουβλάκι... Και βέβαια περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του ιδιοκτήτη και την δικαιολογία του... Στα ...χρυσά καλαμάρια εάν θυμάστε ο ιδιοκτήτης μίλησε για κιλό και όχι μερίδα αλλά και για εμπειρία και όχι φαγητό...  

Τώρα; Όπως κατήγγειλε σε ανάρτησή της στο Facebook ελληνίδα τουρίστρια, γνωστό ψητοπωλείο στη Χώρα της Μυκόνου χρεώνει άλλη τιμή στο σουβλάκι για τους Έλληνες και άλλη για τους ξένους. 

Όπως ανέφερε, στην πρώτη παραγγελία που έκανε στο ψητοπωλείο, το οποίο επισκέφθηκε μαζί με τρεις φίλους της από το Νεπάλ, πλήρωσε για κάθε σουβλάκι 3,5 ευρώ. Την επόμενη μέρα που ξαναπαρήγγειλε στο ίδιο κατάστημα, εκείνη και ο φίλος της πλήρωσαν από 3,5 ευρώ, ενώ οι ξένοι φίλοι της χρεώθηκαν από 5 ευρώ.

«Όταν του είπα ότι ξαναήρθαμε και πληρώσαμε 3,5 και όχι 5 ευρώ το σουβλάκι, μου λέει όχι γι’ αυτούς με πολύ άσχημο ύφος (λες και το νησί δεν ζει από τον τουρισμό του)!!!». Στην συνέχεια, όταν, σύμφωνα με την Ελληνίδα τουρίστρια, ζητήθηκαν ευγενικά εξηγήσεις από τον κύριο, ακολούθησε ένα μπαράζ ύβρεων, ειδικά όταν η καταγγέλλουσα του  είπε«ας μην προβούμε σε καταγγελίες».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα αναφέρει η γυναίκα, ο κύριος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της συνεχίζοντας τις ύβρεις. Τέλος παρά την καταγγελία της στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, αστυνομικοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο μαγαζί, αν και η ίδια περίμενε για δύο ολόκληρες ώρες την άφιξή τους.

Δείτε την ανάρτηση στα social media 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News