Μύκονος: Ε το είδαμε κι αυτό... Γυμνιστής στην "Μικρή Βενετία"

Αποκλείετε να μην ξέρετε την "Μικρή Βενετία"... Μία από τις γραφικότερες γωνιές του νησιού είναι η Αλευκάντρα ή μικρή "Βενετία", μία συνοικία με τις κατοικίες μέσα στη θάλασσα που άρχισε να κτίζεται από τα μέσα του 18ου αι. και ήταν οι οικίες πλουσίων εμπόρων και καπεταναίων. 

Θαυμάσια αρχιτεκτονική με πολύχρωμα χαγιάτια, παράθυρα, πόρτες, σκάλες, ξύλινους εξώστες πού κυριολεκτικά βρέχονται από το κύμα και δίνουν στη συνοικία μια μυρωδιά από τη γνωστή Ιταλική πόλη.

Αυτο όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει και .. ασχημες στιγμές. Οπως η σημερινή. Που εντόπισε φίλος της ιστοσελίδας και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media...Ανδρας επέλεξε με αδαμιαία περιβολή να κάνει ηλιοθεραπεία αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω του. Οταν δε άστραψαν τα ...φλας από τις φωτογραφικές μηχανές των περίεργων, αρχιζε να το διασκεδάζει και να λαμβάνει ανάλογες πόζες... Με βάση πάντως τα ...σημάδια, δεν κάνει πολύ συχνά αντίστοιχες εμφανίσεις.. 

Εμείς να σημειώσουμε ότι πρόσφατα είχαν "συλληφθεί" δύο κορίτσια και ένα αγόρι, πρώτες πρωινές ώρες και πάλι στη Μύκονο να ερωτοτροπούν στην οροφή πολυτελούς αυτοκινήτου, το οποίο μάλιστα ήταν σε κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του νησιού... Πολύ απλά η κατάσταση στο "νησί των ανέμων" πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που επικρατούν τέτοιες δράσεις