Μύκονος: Είχαν εισιτήριο με αεροπλάνο αλλά πήγαν με πλοίο

Ενα απίστευτο, αλλά αληθινό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/07) στην πτήση της αεροπορικής εταιρείας Volotea από τη Μύκονο προς την Αθήνα. Και βέβαια χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση για τη κίνηση αυτή. Απλά ένα τιτίβισμα για αλλαγή εισιτηρίου και ενημέρωση σχετικά με το πότε μπορούν να πάρουν το επόμενο πλοίο της γραμμής... 

Οι επιβάτες θα θυμούνται σίγουρα για αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη πτήση, αφού τελικά... δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Τι έγινε όμως και το αεροσκάφος της εταιρείας δεν σηκώθηκε ποτέ από το έδαφος; Αυτό παραμένει άγνωστο, αφού η εταιρεία ειδοποίησε πως μονάχα η πτήση ματαιώνεται.

Φρόντισε να φτάσουν στον προορισμό τους με... πλοίο Μπορεί οι επιβάτες να έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν πληροφορήθηκαν πως η πτήση V74157 δεν θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο αυτό δεν ήταν τίποτα σε σχέση με αυτό που ακολούθησε. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία τους ενημέρωσε πως είκοσι λεπτά πριν την αναχώρηση πως το ταξίδι τους στην Αθήνα θα γίνει με το πλοίο της γραμμής, αφού η Volotea... φρόντισε για εκείνους.

Σημειώνεται ότι από το περιστατικό προέκυψαν μεγάλα μπερδέματα, αφού οι επιβάτες, που οι περισσότεροι ήταν ξένοι τουρίστες, έχασαν τις ανταποκρίσεις τους στην Αθήνα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.  «Κλείνεις εισιτήριο με την Volotea και έχεις εξασφαλίσει θέση στο Ferry της γραμμής από Μύκονο για Αθήνα», έγραψε χιουμοριστικά χρήστης στο twitter με αφορμή το περιστατικό.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr 
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News