Μύκονος: Κατέρρευσε ο Dele Alli, ο διεθνής Αγγλος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ

Το ποτό το πίνεις, δεν σε πίνει... Και η Μύκονος θέλει τη ..ρέγουλά της. Ομως, όταν δεν ξέρεις αυτά παθαίνεις. Αναφερόμαστε στον διεθνή αγγλο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ, Dele Alli, ο οποίος θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του και λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, βρέθηκε στο νησί της Μυκόνου με τη σύντροφο του.

Ο 23χρονος διεθνής άσος γιόρτασε μαζί της τα γενέθλια της, ωστόσο η γιορτή δεν κράτησε για πολύ, με τον Dele Alli να καταρρέει εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών (κάτι περισσότερο από 30 βαθμούς) αλλά και της υπερβολικής κατανάλωσης ποτού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Sun, ο 23χρονος διασκέδαζε με τη σύντροφο του σε μία πισίνα και ξαφνικά κατέρρευσε, με την κοπέλα να καλεί αμέσως βοήθεια. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η σύντροφος του είχε προτείνει να ξεκουραστεί, καθώς είχε δείξει κάποια σημάδια αδυναμίας.

Ο Alli ξάπλωσε στη σεζ λονγκ και δε μπορούσε να σηκωθεί, με αποτέλεσμα η σύντροφός του να ζητήσει βοήθεια από δύο άνδρες ασφαλείας, οι οποίοι και τελικά τον σήκωσαν και οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο του.

Αποτέλεσμα; Ο Dele Alli έγινε viral και θα ακούει Μύκονοοος και θα τρέχει μακριά... Μάλιστα, δεν είναι λίγοι στην Αγγλία που επικρίνουν την συμπεριφορά του, ενώ κάποιοι άλλοι του συστήνουν να προσέχει στην ιδιωτική του ζωή, Μπορεί να έχει κερδίσει το δικαίωμα να ξεσκάσει για δύο εβδομάδες, όμως με τα social media να καιροφυλακτούν, λογικό είναι οι αθλητές σήμερα επί 12 μήνες να είναι πρότυπα συμπεριφοράς στα παιδιά και τους οπαδούς των ομάδων τους  

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα newsit.gr