Να φοράτε κάλτσες όταν κάνετε έρωτα

Όσοι έχουν απορία γιατί οι άντρες ή οι γυναίκες φορούν κάλτσες την ώρα που κάνουν έρωτα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα της απάντησης και μάλιστα μέσω επιστημονικής έρευνας. Οπότε, όσοι είχαμε αισθητικό πρόβλημα να το σκεφτείτε καλύτερα… Τι αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα της iatropedia?

«Τα ευρήματα μεγάλης επιστημονικής έρευνας από το πανεπιστήμιο του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία, σχετικά με τον οργασμό προκαλούν τουλάχιστον έκπληξη, που έχει να κάνει με τις...κάλτσες!

Στο πλαίσιο  της έρευνας για τις περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που δραστηριοποιούνται περισσότερο την ώρα του οργασμού, οι ερευνητές διαπίστωσαν κάτι που δεν περίμεναν:Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε οργασμό, όταν φορούσαν κάλτσες στα πόδια τους!

Αυτό προέκυψε, όταν τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν σεξουαλική επαφή στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τους ανάλογους αισθητήρες και όργανα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, διαμαρτυρύθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους.

Οι ερευνητές τους έδωσαν τότε μερικά ζευγάρια καλτσών και στις επόμενες πράξεις συνουσίας που ακολούθησαν, παρατήρησαν ότι με τα πόδια τους πιο ζεστά, πλέον, οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες».