Νάξος: "Αγκαλιές" και βουτιές αυτοκινήτων στη χερσαία ζώνη της πόλης (Photo)

Δευτέρα 19 Ιουλίου και μία συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά για τους αστυνομικούς, λιμενικούς αλλά και τους ανθρώπους της οδικής βοήθειας στη Νάξο.. 

Το έχουμε πει αρκετές φορές... Οι υποδομές μας αυτή τη στιγμή δεν αντέχουν την πίεση των αυτοκινήτων που καθημερινά όλο και αυξάνονται... Αποτέλεσμα; Τα νεύρα τσατάλια και το λάθος να είναι μία κλωστή από την καταστροφή...  Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα ένα αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα για ένα χειρόφρενο.. 

Δείτε δύο σκηνικά σήμερα το πρωί στη Νάξο... Το πρώτον; Στην πιάτσα ταξίδι λίγο μετά την έξοδο από το κεφάλι του λιμανιού... Αυτοκίνητο προφανώς επιχειρεί να προλάβει στη στροφή εξόδου το λεωφορείο με αποτέλεσμα να έχουμε μία όμορφη αγκαλιά. Με χαμηλές ταχύτητες καθότι μιλάμε για κίνηση στη πόλη αλλά το άγγιγμα είναι δεδομένο. Και χωρίς να υπάρχει ευτυχώς κάποιο σοβαρό ατύχημα.. 

Μερικές στιγμές αργότερα; Ένα αυτοκίνητο βρέθηκε μία ανάσα από το να κάνει μπάνιο.. Και μάλιστα στη ...γλίστρα για τα σκάφη , στην είσοδο της προβλήτας της Νάξου. 

Το ευχάριστο είναι ότι έμεινε εκεί, όπως το βλέπετε στη φωτογραφία (δεύτερη κάτω). Ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Εκεί.. Και χρειάστηκε η παρέμβαση της οδικής βοήθειας ώστε να επιστρέψει στη θέση του.. 

Παιδιά προσοχή. Η κίνηση είναι αρκετή, το πάρκινγκ δυσεύρετο αλλά να προσέχουμε λίγο περισσότερο. Για το καλό μας

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News