Νάξος: Εβαλαν ... όπισθεν σε γουρούνα και έπεσαν στην θάλασσα (!!!)

Είναι από τις ειδήσεις που προκαλούν αρκετό γέλιο στο πρώτο τους άκουσμα. Βέβαια, υπάρχει και η δεύτερη ανάγνωση όπου όλοι αγωνιούν για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το ατύχημα... Και για να μην μακρυγορούμε... το πρωί του Σαββάτου οι λιμενικοί στη Νάξο ειδοποιήθηκαν ότι έλαβε χώρα ένα παράξενο ατύχημα και μάλιστα μπροστά στα ... πόδια τους. Δύο γάλλοι επιχείρησαν να οδηγήσουν την τετράτροχη μηχανή (γουρούνα) που είχαν στη διάθεσή τους. Βρίσκονταν στην μικρή προβλήτα, στο χώρο που είναι το πλοίο της ακτοφυλακής. Ομως, δεν πρόσεξαν, έβαλαν όπισθεν αντί για 1η και η κατάληξη; στη θάλασσα καθότι η απόσταση μόλις ένα μέτρο πίσω τους. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έπαθαν τίποτα εκτός από το σοκ του πρωινού μπάνιου και βέβαια της ταλαιπωρίας για τα γραφειοκρατικά... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά αναφέρει: 

"Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πτώσης τετράκυκλου οχήματος τύπου ''γουρούνας'' στη θαλάσσια περιοχή της νότιας πλευράς της μαρίνας Νάξου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός και η συνεπιβάτης του οχήματος, ηλικίας 28 ετών και οι δύο, είχαν εξέλθει με ιδίες δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με προφορική δήλωσή τους το όχημα έπεσε λόγω λάθος χειρισμών στο γύρισμά του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου, ενώ το όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση".

Φωτό αρχείου