Νάξος - Γλινάδο: Ο αέρας διέλυσε πέργκολα (φωτο - video)

Με αυτή την ένταση του ανέμου, κάθε θόρυβος τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι κάτι σπάει, κάτι χτυπάει, ότι ο αέρας είναι έτοιμος να διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά του. Και όταν ακούς αυτό το «μπαμ» σκέφτεσαι το χειρότερο..

Ε αυτό συνέβη χθες το βράδυ… Τρίτη 16 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 10.30 και στο Γλινάδο, χωριό έξω από τη πόλη της Νάξου οι κάτοικοι βγήκαν στο δρόμο… Οι άνεμοι που έφτασαν ακόμη και τα 100 km/h ξερίζωσαν πέργκολα…

Ναι.. Πέργκολα. Μία ξύλινη κατασκευή σε μπαλκόνι σπιτιού την πήραν και σύμφωνα με μαρτυρίες και όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες και video (σ.σ. ευχαριστούμε τον φίλο της ιστοσελίδας για την αποστολή των στοιχείων), την μετέφερε περίπου 50 μέτρα μακριά (!!!)

Μάλιστα, τα κομμάτια της πέργκολας έπεσαν σε γειτονικό σπίτι όπου η έγκυος γυναίκα (μητέρα με δύο παιδιά) και ο σύζυγός της αντέδρασαν με ψυχραιμία παρά την έκπληξη και ευτυχώς δεν είχαμε κάποια ατύχημα.

Ενημερώθηκαν άμεσα Πυροσβεστική και Αστυνομία που ανέλαβαν να καθαρίσουν τη περιοχή, αφού την ασφάλισαν και στο τέλος όλοι χαμογέλασαν με την μίνι περιπέτεια να λαμβάνει τέλος γρήγορα…  Και χωρίς να έχουμε κάποιο ατύχημα λόγω και της ώρας…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News