Νάξος: Καλά που έχουμε και γήπεδα μπάσκετ για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι επισκέπτες

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν την Δημοτική Αρχή της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ότι δεν έχει … όραμα και κυρίως δεν προχωρεί σε έργα υποδομών. Η σημερινή φωτογραφία όμως από φίλο της ιστοσελίδας αποδεικνύει το αντίθετο…

Τι δείχνει; Μα δεκάδες αυτοκίνητα να έχουν παρκάρει στο χώρο του μπάσκετ που βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Και πριν αρχίσουν κάποιοι να σχολιάζουν με αναρτήσεις του στιλ «σαν δεν ντρέπονται», «δεν σέβονται ούτε ιερό, ούτε όσιο» και «που είναι η Δημοτική Αστυνομία ή η Αστυνομία να βάλει τάξη», η απάντηση είναι εύκολη..

Η Δημοτική Αρχή ξέρει τι κάνει… Σε ποιο άλλο μέρος της Ελλάδας οι αθλητικές υποδομές λειτουργούν ως πάρκινγκ;

Για σκεφτείτε; Ο χώρος που βρίσκεται ανάμεσα στο κλειστό και το ανοιχτό γήπεδο στο ΔΑΚ Νάξου. Παλιά υπήρχαν γήπεδα τένις και ανοιχτά μπάσκετ ή βόλεϊ. Κι έγιναν πάρκινγκ.

Τώρα έχουμε φτιάξει ένα ωραιότατο γήπεδο μπάσκετ. Δώσαμε και χρήματα πρόσφατα για να το αναβαθμίσουμε. Και σήμερα το έχουμε κάνει πάρκινγκ. Και συνδυάζουμε αθλητισμό και κοινωνία. Όσοι μπαίνουν, παίρνουν δώρο μία μπάλα μπάσκετ και ρίχνουν σουτάκια… άρα ασκούνται… Και είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Συν τοις άλλοις κάποιοι κάνουν αγώνα δρόμου. Για να προλάβουν. Και στη διαδρομή δεν σέβονται κανέναν. Ούτε τις έγκυες γυναίκες. Το «ευ αγωνίζεσθαι» σε όλο το μεγαλείο του. Και βέβαια έχουμε και εξάσκηση γαλλικών.

Και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν …. Ξέρει τίποτα. Πέφτει από τα σύννεφα. Συμβαίνουν αυτά στη Νάξο; Μπαααα…

Έστω κι εάν είναι δίπλα της…