Νάξος - Λιμεναρχείο: Σύλληψη 62χρονου για κατοχή λαθραίων αλκοολούχων ποτών

Τι γυρεύουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και δη του Γραφείου Ασφαλείας στο Κουρουνοχώρι; Ε όταν υπάρχει η σωστή πληροφορία και η συνεργασία ανάμεσα στις πλευρές, οι Λιμενικοί μπορούν να βρίσκονται ακόμη και στην ενδοχώρα. Και έτσι το πρωί του Σαββάτου (24/07) η συνεργασία στελεχών του Λιμεναρχείου Νάξου (τμήμα Ασφάλειας) και του Τελωνείου Νάξου έφερε αποτέλεσμα. Συνελήφθη 62χρονος Ελληνας στο αυτοκίνητο του οποίου υπήρχαν 120 λίτρα λαθραίου αλκοολούχου ποτού (μάλλον ούζο) και προφανώς δεν ήταν για δική του χρήση...  Συνελήφθη ο 62χρονος, έχει να αντιμετωπίσει συγκεκριμένες κατηγορίες και το αυτοκίνητό του όπως και τα δοχεία (24 τον αριθμό) έχουν δεσμευτεί από το Τελωνείο...  

Αναλυτικά, το δελτίο Ενημέρωσης από το Γραφείο Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Νάξου αναφέρει: 

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου πρωινές ώρες, στο πλαίσιο καταπολέμησης παράνομης διακίνησης λαθραίων αλκοολούχων ποτών από γραφείο το Ασφάλειας του Λ/Χ Νάξου σε συνεργασία με το Τελωνείο Νάξου, σε διενεργούμενο αστυνομικό έλεγχο σε ΙΧΕ όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού 62 ετών στη περιοχή Κουρουνοχώρι Νάξου, ευρέθηκαν εντός του οχήματος εκατόν είκοσι (120) λίτρα λαθραίου αλκοολούχου ποτού (πιθανόν ούζο) συσκευασμένο σε είκοσι τέσσερα (24) δοχεία των πέντε (05) λίτρων έκαστο.

Ανωτέρω συνελήφθη από γραφείο Ασφαλείας Λιμεναρχείου Νάξου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία, και εν λόγω όχημα και λαθραίο αλκοολούχο ποτό δεσμεύτηκε από Τελωνείο Νάξου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News