Νάξος: Το Λιμενικό Ταμείο στην Εικονική Πραγματικότητα

Για όσους θεωρούν ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο κινείται με αργά βήματα και δεν κοιτάζει το μέλλον, δεν έχει παρά να κάνει μία βόλτα έως το λιμάνι της Νάξου… Εκεί όπου έρχεται αντιμέτωπος με το … μέλλον και μένει με το στόμα ανοιχτό καθότι έχει κάνει βήματα προς την περίφημη Εικονική Πραγματικότητα.

Τι; Δεν το πιστεύετε; Ορίστε και η απόδειξη… Υπάρχει ένα κάδρο στην έξοδο του λιμένα, της μεγάλης προβλήτας. Στα παλιά τα χρόνια, ξέρετε εκείνα της … λίθινης εποχής, υπήρχε ένας τεράστιος χάρτης, όπου ο καθένας μπορούσε να έχει μία πρώτη εικόνα της Νάξου. Που βρίσκονται τα χωριά, οι παραλίες, τα βουνά και τα …ποτάμια. Και μικρές χρηστικές πληροφορίες..

Και ήταν εντυπωσιακός, έστω κι εάν κάποιοι είχαν παραπονεθεί ότι έκρυβε τη θέα της πόλης

Τώρα; Έχουμε μπει στη νέα εποχή. Όποιος θεωρεί ότι απλά είναι μία σκαλωσιά κάνει λάθος. Είναι ένα ολόγραμμα του χάρτη Νάξου, που ενεργοποιείτε ότι φτάσει κάποιος πολύ κοντά, στο μισό μέτρο περίπου.

Και αμέσως ανοίγει μπροστά του και του προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Το μόνο που έχει να κάνει ο επισκέπτης είναι να αναφέρει τι ζητάει. Και οι απαντήσεις έρχονται άμεσα και είναι επικαιροποιημένες με τις τελευταίες εξελίξεις…  

Μπράβο στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου που για μία ακόμη φορά, δείχνει τα αντανακλαστικά του και προσαρμόζεται στις εξελίξεις…