Νάξος: Μπαλκόνι έτοιμο να πέσει... Κίνδυνος για τους κατοίκους

Μπαλκόνι - Νάξος

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται από δημότες μας, ζήτημα που έχει να κάνει με την ασφάλεια...  Μιλάμε κυρίως για ιδιωτικούς χώρους ευθύνης, όπου η παρέμβαση των υπηρεσιών είναι απαραίτητες και αναγκαίες όταν φτάνουμε στα όρια του κινδύνου των δημοτών. 

Και ίσως στην περίπτωση αυτή που αναδεικνύεται μέσα από τα social media να είναι απαραίτητη αυτή η κίνηση από τη πλευρά της Δημοτικής Αρχής μέσω των υπηρεσιών της... Άλλωστε, στόχος είναι η πρόληψη για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων...  Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στη παλιά πόλη της Νάξου αρκετές κατοικίες είναι σε κακή κατάσταση, έχουν εγκαταλειφθεί και οφείλει ο Δήμος να προστατεύσει την ζωή των πολιτών και επισκεπτών... 

balkoni.jpgΤι έχει συμβεί; Όπως διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση συμπολίτισσας μας με τη συνοδεία φωτογραφίας " Αυτό τον μπαλκόνι ανήκει στην .... έχει ενημερωθεί και ο δήμος το σπίτι είναι του  ..... εάν δεν ενδιαφερθεί ο ίδιος τότε να ετοιμάζουμε τα σκούρα μας γιατί κάποιον θα σκοτώσει!!! "

Να τονίσουμε εδώ ότι με βάση πληροφορίες  τόσο οι υπηρεσίες όσο και ο ίδιος ο δήμαρχος είναι ενήμερος. Το ακίνητο βρίσκεται στη περιοχή της Εβραϊκής και το μπαλκόνι είναι έτοιμο να πέσει.

Αρχικά βέβαια πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ιδιοκτήτης - σ.σ.οφείλει να επιδιορθώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τη  ζημιά που είναι εμφανέστατη στις σχετικές φωτογραφίες -   ακόμη και με παρέμβαση της δημοτικής αρχής. Κι εάν δεν υπάρχει ανταπόκριση, τότε οφείλουν οι υπηρεσίες του Δήμου να λάβουν δράση..  

Η ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών είναι πάνω απ όλα.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News