Νάξος: Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός στο δείπνο Δημάρχων στη Βουλιαγμένη

Λιανός

Στη Βουλιαγμένη βρίσκονται οι δήμαρχοι της χώρας με αφορμή την έκτακτη συνάντηση που αποφάσισε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη, όπου θα συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την οικονομική βιωσιμότητα και λειτουργία των δήμων. 

Την παραμονή της συνεδρίασης, το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, ως «οικοδεσπότης» παρέθεσε δείπνο για τους συναδέλφους του από όλη την επικράτεια, που έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση της ΚΕΔΕ. Το τραπέζι του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης και παρών ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου καθώς και πλήθος δημάρχων απ’ όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός που είχε την ευκαιρία σε χαλαρό ύφος να μιλήσει με τους ομολόγους του για τα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως την νησιωτικότητα.. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι έδωσαν το παρών ούτε λίγο ούτε πολύ 205 (σε σύνολο 332 -ποσοστό 68%!) δήμαρχοι απ’ όλη τη χώρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News