Ο Ομπάμα μόλις απέκτησε τα πιο σπάνια αθλητικά παπούτσια στις ΗΠΑ

Είναι ένα ζευγάρι σπάνια sneakers Air Jordan. Δεν είναι μόνο ότι το λουστρίνι IVs Jordan είναι must-have και σπάνιαο από μόνο του. 

Στολισμένα με το μονόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα, ειδικό λογότυπο, ειδική κλειδαριά στα κορδόνια, προεδρική σφραγίδα χαραγμένη με λέιζερ στη γλώσσα και μερικές ακόμη λεπτομέρειες, τα κάνουν ακόμη πιο συλλεκτικά και μοναδικά.

Σύμφωνα με διεθνή μίντια είναι μάλλον τα πιο σπάνια αθλητικά παπούτσια στις ΗΠΑ, καθώς όλα αυτά τα εμβλήματα και τα σύμβολα δεν έχει δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει κανείς, ειδικά για στολισμό ρούχων ή αξεσουάρ.  

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ για το συγκεκριμένο δώρο. O Μπαράκ Ομπάμα έχει μια ήδη μεγάλη συλλογή αθλητικών παπουτσιών καθώς είναι λάτρης τους. Εταιρίες του έχουν στείλει πολλές φορές σπάνια μοντέλα τους, ο Kanye West του είχε δωρίσει ένα από τα σπάνια ζευγάρια Yeezy προτού καν κυκλοφορήσουν, ενώ σχεδόν όλα τα μεγάλα brands του στέλνουν κατά καιρούς τα νέα τους μοντέλα πριν διατεθούν στην αγορά ή τον τιμούν με sneakers ειδικά κατασκευασμένα μόνο για εκείνον

Πηγή: