Ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ αντί της πρωϊνης προσευχής

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της προσευχής στο σχολείο κρατάει γερά και το χειρότερο είναι ότι διαιωνίζεται σε ένα παιχνίδι …κυριαρχίας ανάμεσα στην Εκκλησία και τη Κυβέρνηση με παρεμβάσεις κυρίως από πολιτικούς παράγοντες οι οποίοι επιδιώκουν να μας αποδείξουν ότι η μεν προσευχή είναι αχρείαστη, τα δε Θρησκευτικά κάτι σαν η … ώρα του παιδιού στο σχολείο… Αυτό όμως που εντυπωσιάζει είναι ότι ο λαός δεν γνωρίζει όλη την αλήθεια και με την βοήθεια του Μάκη Ρηγάτου (ειδικός ερευνητής του Koolnews.gr) έγινε γνωστό ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει πέντε εναλλακτικές προτάσεις για την αντικατάσταση της προσευχής. Και το ένα (1) λεπτό που διαρκεί, θα αξιοποιηθεί για νέα πιο πρωτοποριακά πράγματα. Έτσι, αντί για πρωινή προσευχή στα σχολεία θα έχουμε…

1. Απαγγελία ύμνου του ΠΑΣΟΚ

Ο διευθυντής κάνει την κλασική ερώτηση «ποιο παιδάκι θέλει να πει τον ύμνο;» και ακολουθεί πανδαιμόνιο. Οι μαθητές σκίζουν τα ρούχα τους προσπαθώντας να πάρουν την εσωτερική και να βγουν μπροστά για να λαδώσουν τον διευθυντή (με έναν ντενεκέ λάδι και μια Καγιέν) και να τους κάνει το ρουσφέτι να διαλέξει αυτούς. Ο τυχερός μαθητής διορίζεται στη θέση και αρχίζει την απαγγελία, ενώ πράσινα περιστέρια κόβουν οχτάρια στον ουρανό (τα ‘χε ποτίσει belvedere ο Γείτονας και ρετάρουν): «Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο, θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι με το νταούλι και με το ζουρνά, καλημέρα ήλιε καλημέρα». Οι μαθητές από κάτω παραληρούν λες και είναι σε συναυλία των «Συνθετικών», ενώ μοιράζονται γλειφιτζούρια του ΕΣΠΑ και φιλάνε τις πατούσες του θείου βρέφους (Λαλιώτης) την εικόνα του οποίου περιφέρει ο Παπα-δόγκωνας (το κίνημα ήταν πάντα κοντά στην εκκλησία)

2. Επίδειξη στρατιωτικών στολών από τον Πάνο Καμμένο

Για να έχουν σφαιρική ενημέρωση για τις στολές και να εξοικειώνονται με την εικόνα του στρατού, κάθε πρωί όλα τα σχολεία της Αττικής (της περιφέρειας θα κλέβουν σήμα από myp2p) θα μαζεύονται στο Σύνταγμα για την μονόλεπτη επίδειξη. Ο Πάνος Καμμένος θα σκάει (κυριολεκτικά) με αλεξίπτωτο (κλειστό) φορώντας κάθε μέρα και μια διαφορετική στολή: Δύτη, βατραχανθρώπου, γυρίνου, ΟΥΚά, Ο-ΙΚΑ (μονάδα επίλεκτων συνταξιούχων του ΠΑΣΟΚ), αγγαρειομάχου κλπ. Όταν τελειώσουν οι στολές οι μαθητές θα γράφουν επαναληπτικό διαγώνισμα: Με τρία μόνο στοιχεία θα πρέπει να συνθέσουν έναν ανεξάρτητο Έλληνα (αν αποσυνθέσεις τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα μείνει μια στολή, ένα chemtrail και ένας Καμμένος. Με άλλα τόσα τους ξαναφτιάχνεις). Όσοι τα καταφέρνουν θα κερδίζουν ένα δείπνο τριών ατόμων με την Σταυρούλα Ξουλίδου και το όραμα του Αγίου Εφραίμ.  

3. Μάθημα ορθοφωνίας από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Πριν μπουν στις τάξεις τους οι μαθητές θα παρακολουθούν σε απευθείας σύνδεση με το Kontranews και την εκπομπή «Ελλήνων Έγερσις», μάθημα ορθοφωνίας από τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Τζούλι Μασίνο. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα τους αποκαλύπτει το κόλπο για να βγάλουν κορώνα Όλεγκ Προτάσοφ (όταν τον σήκωσε τρία μέτρα ο Γιάννης Καλιτζάκης με τάκλιν στην σπάλα), ενώ θα απαγγέλει τον Παλαίφατο τον Αβυδηνό και θα λέει στους μαθητές: «Όση ώρα εγώ απαγγέλω εσείς παραγγέλνετε». Στα ρεπό του κ. Γεωργιάδη θα κάνει guest εμφανίσεις ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος θα μαθαίνει στη διψασμένη για γνώση νεολαία 5+1 τρόπους για να προσληφθεί στη φωνητική υπηρεσία του google translate. 

4. ΒΕΠ (Βοσκοτοπικός Επαγγελματικός προσανατολισμός) από τον Καλογρίτσα

Την ανέγερση των σχολείων που θα έχουν κατεδαφιστεί από τα ντεσιμπέλ του Άδωνι Γεωργιάδη θα αναλαμβάνει ο υπερθεματιστής Καλογρίτσας, ο οποίος θα αγοράζει με 60 εκατομμύρια τις άδειες (Χριστουγέννων) των καθηγητών και θα εξηγεί στους μαθητές πώς μπορείς να βγάλεις από ένα αμπέλι κρασί και από ένα βοσκοτόπι άδεια καναλιού.   

5. Εν τούτω Καρανίκα

Οι καθηγητές θα σκάνε μύτη στο προαύλιο με χορογραφία την οποία θα έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ απ’ τα μεγάφωνα θα ακούγεται το «Hey! Teachers! Leave them kids alone!» την ώρα που οι μαθητές ντυμένοι Χίπις θα τραγουδούν το «Last Christmas» του Στράτου Τζώρτζογλου και θα παίζουν pro (μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ).

Στη συνέχεια θα φωνάζουν όλοι μαζί: «Λέρα, λέρα, λέρα, η καριέρα είναι χολέρα» και θα πίνουν πίνα κολάντα από το γοβάκι της Ελένης Μενεγάκη.

Πηγή: