Οι ωραίοι εκτός από ...χρέη έχουν και το δικό τους μπαρ

Μέχρι τώρα ξέραμε για τα εστιατόρια για γυμνιστές και τα οποία σιγά σιγά αρχίζουν να αυξάνονται έστω κι εάν μιλάμε για ένα σε κάθε πόλη του κόσμου…. Τώρα έρχεται μία ακόμη είδηση που θα χαροποιήσει τους περισσότερους από εμάς που έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε …ωραίοι. Αν και λόγω …αστυνομίας θα έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Ο λόγος; Μα το θέμα της αντικειμενικότητας. Πως αλήθεια χαρακτηρίζεται κάποιος «Ωραίος». Εκτός από το εάν έχει χρήματα που είναι μία άλλη κατηγορία…

Ετοιμαστείτε όμως γιατί έρχεται το μπαρ μόνο για ωραίους και το οποίο ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια προσεχώς σε μυστική τοποθεσία του Χόλιγουντ. Ιδιοκτήτης θα είναι, η ιστοσελίδα γνωριμιών με τον εύγλωττο τίτλο Beautiful People.

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λονδίνου αν οι δουλειές πάνε καλά σύντομα θα ανοίξει ανάλογο μπαρ στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Greg Hodge δήλωσε: «Ξέραμε από τα μέλη μας, ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι, και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο…»

Η είσοδος στο μπαρ για ωραίους, θα επιτρέπεται βασικά μόνο στα μέλη του σάιτ, αλλά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις…

Θα μπορούν να διασκεδάζουν στο μπαρ και μη-μέλη του site, μόνο αν έχουν περάσει πρώτα «αυστηρή αξιολόγηση» από μια κριτική επιτροπή που περιγράφεται ως «αστυνομία της ομορφιάς». Κι επειδή οι ωραίοι έχουν χρέη και κάποιος πρέπει να τα πληρώσει… η είσοδος στο μπαρ θα επιτρέπεται και στους πολύ πλούσιους, οι οποίοι βέβαια, δεν χρειάζεται να είναι όμορφοι…

Η ιστοσελίδα γνωριμιών Beautiful People, όπου μπορεί να συμμετέχει κανείς με βάση την εμφάνιση, άρχισε να λειτουργεί στη Δανία το 2002. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης έχουν οι Βρετανοί με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 9%, ενώ οι Βρετανίδες έχουν ελαφρώς καλύτερη τύχη με 14%. Αντίθετα, οι Νορβηγοί γίνονται δεκτοί σε ποσοστό 49%.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ