Οι ζωγραφιές 5χρονης αποκάλυψαν ένα τρομερό μυστικό

Ένα 5χρονο κοριτσάκι ζούσε έναν απίστευτο εφιάλτη αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει. Υπομονετικά δέχονταν τον βιασμό. Όμως, κάποια στιγμή όλα αποκαλύφθηκαν. Και αυτό οφείλετε στις ζωγραφιές της… Η μικρούλα αποτύπωνε τον βιασμό από τα χέρια ενός Ιερέα σε πόλη της Βραζιλίας… Και όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι η κόρη τους ήταν σε άρνηση να παρακολουθήσει τα μαθήματα του ιερέα άρχισαν να ψυλλιάζονται ότι κάτι συμβαίνει. Και έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν την αλήθεια. Διαβάστε το σχετικό άρθρο της Daily Mail που αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο…

«Οι γονείς ενός 5χρονου κοριτσιού από τη Βραζιλία ανακάλυψαν πρόσφατα ότι η κόρη τους είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά μέσα από τις ζωγραφιές της μικρούλας, οι οποίες αποτυπώνουν τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός ιερέα της πόλης της, στο Μίνας Ζεράις, στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, οι γονείς άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν το κορίτσι σταμάτησε να πηγαίνει στα μαθήματα αγγλικών που παρέδιδε ο εν λόγω ιερέας και μάλιστα αντιδρούσε έντονα και μόνο στην ιδέα να τον ξαναδεί.

Ανήσυχοι, απευθύνθηκαν σε ψυχολόγο, ο οποίος υποψιάστηκε κακοποίηση και τους συμβούλεψε να ψάξουν το δωμάτιο της μικρής για αποδεικτικά στοιχεία.

Τότε το ζευγάρι ανακάλυψε τις ζωγραφιές, τις οποίες η 5χρονη είχε κρύψει μέσα σε βιβλία στο δωμάτιό της. Σε αυτές, το μικρό κορίτσια αποτύπωνε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του ιερέα, ζωγραφίζοντας τον άνδρα να γέρνει πάνω της ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και άλλες αποτρόπαιες σκηνές.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, όταν ο εξοργισμένος πατέρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 54χρονο κληρικό Τζοάο Ντα Σίλβα, εκφράζοντας τις υποψίες του, ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του. Ο ιερέας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από τις αρχές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News