ΟΠΑΠ: Ξανθιώτης κέρδισε 4.7 εκατ. ευρώ παίζοντας τα ίδια νούμερα δύο χρόνια (!!!)

Ξεκινάμε από το πιο βασικό.. Στη φωτογραφία δεν είναι ο νικητής.. Ούτε μέλη της οικογένειάς του.. Μιλάμε άλλωστε για ένα ποσό της τάξης των 4.7 εκατομμυρίων ευρώ που κέρδισε ο νικητής στο τελευταίο τζόκερ στη Ξάνθη και όπως είναι λογικό δεν θα βγει και …φωτογραφίες… Είναι πολύ απλά οι ιδιοκτήτες του τυχερού πρακτορείου (, Μανώλης Φανουράκης και Νίκος Ευθυμιόπουλος) και οι εκπρόσωποι Δημοσίων Σχέσεων του ΟΠΑΠ…

Και πάμε από την αρχή… Την περασμένη Κυριακή (03/06) στην Ξάνθη είχαμε ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που δόθηκαν στο τζόκερ.. Και κέρδισε ένας τυχερός με απλό δελτίο τριών ευρώ το ποσό των 4.7 εκατομμυρίων ευρώ..

Και άρχισαν οι θεωρίες συνομωσίας.. Όμως η συνταγή είναι τόσο απλή που μοιάζει εκνευριστική… Όπως αποκάλυψαν τα μέλη του πρακτορείου, ο νικητής δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να παίζει επί δύο χρόνια τα ίδια νούμερα. Βέβαια, δεν ήταν δικά του αλλά της γυναίκας του (!!!) Κοινώς ήταν πρόταση της συζύγου του.. Και το δεύτερο; Άλλαξε μόλις πριν από μία εβδομάδα πρακτορείο…  Δύο φορές κάθε εβδομάδα έπαιζε το ίδιο δελτίο και στο ίδιο πρακτορείο. Όμως, εκείνη την Κυριακή άλλαξε συνήθεια. Πληροφορήθηκε για ένα... τυχερό πρακτορείο, το οποίο πρόσφατα, όπως τού είπαν, έδωσε 100.000 ευρώ σε έναν τυχερό. Και άλλαξε τη ρουτίνα του…

Την Κυριακή δεν ενημερώθηκε για την κλήρωση. Δύο χρόνια χωρίς επιτυχία, είχε καταντήσει ρουτίνα για τον ίδιο. Την επομένη όμως, διάβασε την κλήρωση. Την πρώτη φορά δεν το πίστεψε. Χρειάστηκε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη, πολλές φορές, για να πειστεί και ο ίδιος ότι είχε κερδίσει 4.720.041,041 ευρώ!

Ο παίκτης εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο και έχει ήδη εισπράξει το ποσό από τον ΟΠΑΠ μέσα στην Εβδομάδα, ενώ την Παρασκευή βρέθηκαν στην Αθήνα οι εκ των ιδιοκτητών του Lucky Center Μανώλης Φανουράκης και Νίκος Ευθυμιόπουλος τους οποίους συνεχάρη ο ΟΠΑΠ για την επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News