Οταν η ζήλια ξεπερνάει κάθε όριο

Ουκ ολίγοι έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να σκέφτεται ότι δεν θέλει κανείς άλλος να αγγίζει το ταίρι του. Κάποιοι έχουν σκεφτεί ακόμη και ακραίες αντιδράσεις σε περίπτωση που αισθανθούν ότι είναι θύματα απιστίας. Όμως, ελάχιστοι είναι αυτοί που κάνουν πράξεις τις σκέψεις του με γνώμονα το σκεπτικό «αφού δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς άλλος»… Κι όμως τις τελευταίες ημέρες, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δύο ειδήσεις όπου πρωταγωνιστές είναι ένας άνδρας και μία γυναίκα που έπεσαν - ή νόμιζαν ότι έπεσαν - θύμα απιστίας και παρουσιάσετε ο τρόπος αντίδρασης. Η αυτό που λένε «εκδίκηση» αλλά με συνέπειες που σοκάρουν…

Ο σύζυγος

Εν αρχή η ιστορία του άντρα, ο οποίος όπως αναφέρει η άτυχη γυναίκα «Πήρε την κόλλα και την άπλωσε στο αιδοίο μου. Τον κοιτούσα με τρόμο και τα δάκρυά μου κυλούσαν στο πρόσωπό μου». Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει ποτέ σεξ στη ζωή της καθώς ο σύζυγός της κόλλησε το αιδοίο της με πολύ ισχυρή κόλλα επειδή νόμιζε πως τον απατούσε. Το θύμα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά είπε πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε συχνά. Η συμπεριφορά του όμως έγινε ακόμα πιο ακραία και επιθετική όταν ο θείος της γυναίκας την έφερε στο σπίτι της.  Ο ζηλιάρης σύζυγος κατηγορούσε τη γυναίκα του ότι τον απατούσε με τον ίδιο του τον θείο. «Με ανάγκασε να ξαπλώσω και να ανοίξω τα πόδια μου. Μου έσκισε τα ρούχα με ένα μαχαίρι και με απειλούσε. Συγκεκριμένα μου είπε πως αν δεν έκανα αυτά που έλεγε θα με αποκεφάλιζε. Στη συνέχεια πήρε την κόλλα και την άπλωσε στο αιδοίο μου. Τον κοιτούσα με τρόμο και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνδρας που λέει ότι αγαπάει τη γυναίκα του μπορεί να της κάνει κάτι τέτοιο. Μου είπε πως έπρεπε να πάρω το μάθημά μου», είπε η άτυχη γυναίκα στο News24. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 9 Μαρτίου του 2013 στην επαρχία Mpumalanga της νότιας Αφρικής αλλά η είδηση έγινε πρόσφατα γνωστή μέσα από τη συνέντευξη της γυναίκας η οποία λέει πως κάθε Μάρτιο θυμάται την φρίκη που έζησε στα χέρια του άνδρα της.  Η 40χρονη λέει πως από το φόβο της δεν θα μπορέσει ποτέ να ξανακάνει σεξ και κάθε φορά που πηγαίνει να ουρήσει πονάει αφόρητα. Ο άνδρας μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε. Η γυναίκα όμως ζει με τον τρόμο καθώς φοβάται ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει και θα την σκοτώσει.

Η σύζυγος

Και περνάμε στη σύζυγο…. Ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, από την πόλη Foshan, στην νότια Κίνα δεν περίμενε τι θα του συνέβαινε, όταν η πρώην σύζυγός του Fu του ζήτησε να βρεθούν για να συζητήσουν. Όπως δήλωσε  ο ίδιος, από το κρεβάτι του πόνου όπου βρίσκεται, το ζευγάρι είχε συνεχείς καβγάδες και είχαν χωρίσει. Η 35χρονη, πρώην σύζυγός, ζήτησε από τον επιχειρηματία να βρεθούν στο σπίτι του για να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συμφιλίωση και εκείνος δέχθηκε να μιλήσει μαζί της, για χάρη των τριών παιδιών τους... Το ζευγάρι βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού του επιχειρηματία όπου εκείνος καθώς ετοίμαζε τσάι εξηγούσε στην 35χρονη γυναίκα ότι δεν γίνεται να είναι πλέον μαζί. Έξαλλη η Fu, που βρισκόταν πίσω από τον ανυποψίαστο επιχειρηματία, άρπαξε ένα μαχαίρι και αφού του κατέβασε την φόρμα του τζόκινγκ, έκοψε σε φέτες το πέος του φωνάζοντας: «Αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη». Ο άνδρας αιμόφυρτος έσκυψε στο πάτωμα, μάζεψε το κομμένο του μόριο και πήγε στο κοντινότερο νοσοκομείο, που απέχει 800 μέτρα από το σπίτι του... Ο 38χρονος επιχειρηματίας Hong Shih υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση συγκόλλησης του πέους του με επιτυχία και τώρα αναρρώνει, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της εβδομάδας. Η πρώην σύζυγός του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και του ζήτησε να προσέχει τα τρία παιδιά τους, αφού η ίδια δήλωσε ότι θα παραδοθεί στην αστυνομία.

Δίδαγμα: Καλό θα είναι να μην παίρνουμε ιδέες από τις περιπτώσεις αυτές. Καλό είναι να προχωράμε. Αποδεχόμενοι –εάν είναι πραγματικότητα – την ενέργεια της / του συντρόφου μας. Αλλωστε, για να φτάσει ένα ζευγάρι στη ρήξη ή τον χωρισμό δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας… Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News