Οταν ο Σπαλιάρας γνώρισε την Ντέλια

Εκείνη είναι μια 40χρονη οικονομολόγος που φημίζεται για τη σκληρή στάση της στις χώρες που επισκέπτεται ως εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Εκείνος ένας συνομίληκός της Έλληνας, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σεξ – όπως δήλωσε ο ίδιος. Λογικό να συναντηθούν.

Στην αρχή, όταν η Ντέλια Βελκουλέσκου ένιωσε πίσω της τους κοιλιακούς του Γιάννη Σπαλιάρα, αιφνιδιάστηκε. Συνηθισμένη να συναντά τρομαγμένους Πρωθυπουργούς και έντρομους υπουργούς Οικονομικών, δεν περίμενε να την πλησιάσει κάποιος με μαγιό και τον «αέρα» των 4000 γυναικών στο ενεργητικό του.

Ο Γιάννης (με δύο ν), έχοντας ακούσει την προηγούμενη μέρα στην τηλεόραση, για τις διαφωνίες ανάμεσα στην Ελληνική κυβέρνηση και το ΔΝΤ, ως προς το μέρος που θα γίνονται οι συναντήσεις τους, εντόπισε με την αλάνθαστη όσφρηση λαγωνικού που διαθέτει για τις γυναίκες την Ρουμάνα και εμφανίστηκε πίσω της.

«Γιού γουόντ του μιτ ατ μάι χόουμ» («θέλεις να συναντιέστε σπίτι μου;») τη ρώτησε. «Ι ντόντ νόου γιού βέρι γουέλ» («δεν σε ξέρω καλά») του απάντησε εκείνη. «Αϊ αμ γκιάνις, εντ έβρι γούμαν γουόντς το νόου μι» («Είμαι ο Γιάννης και κάθε γυναίκα θέλει να με γνωρίσει») της απάντησε ετυμόλογα εκείνος.

Στη συνέχεια, η οικονομολόγος και ο Σπαλιάρας, χάθηκαν μέσα στην καλοκαιρινή Αθήνα για ένα καφέ. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενόψει της εμπλοκής του σε θέματα πολιτικής (αν όχι αυτός με τις 4000 ψήφους – τότε ποιός;), πρόκειται να αφαιρέσει το ένα «ν» από το όνομά του, ώστε να μη μπερδεύει πια τις γυναίκες πολιτικούς του εξωτερικού, που έχουν συνηθίσει να το γράφουν έτσι.

Πηγή: Protagon.gr