Πανναξιακός ΑΟ: Προσοχή, ο επόμενος πρόεδρος κινδυνεύει να παντρευτεί (!!!)

Πανναξιακός ΑΟ

Η προειδοποίηση υπήρχε από το 2018.... «Το έχει ο Προεδρικός θώκος του Πανναξιακού να φέρνει οικογενειακή ευτυχία και ολοκλήρωση! Ετσι μετα το Βάσίλη Φλεριανό (Τσίλη) άλλος ένας εν ενεργεία πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο , γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας, ένα καμάρι της κοινωνίας της Νάξου ο Μιχάλης Αγγελής ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ματίνα Φακίνου...".

Η καρέκλα του προέδρου στον Πανναξιακό ΑΟ έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την εκκλησία όπως αποδεικνύεται. Και έτσι μετά τους Βασίλη (Τσίλη) Φλεριανό, Μιχάλη Αγγελή, ήρθε η ώρα και του Γιάννη Πολυχρονάκου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (βλ Ιερός Ναός Παντανάσσης Νάξου) και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, την Σοφία. 

Την ώρα που ο Πανναξιακός ΑΟ έφερνε ισοπαλία (1-1) στην Σαντορίνη για τη 2η αγωνιστική της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον ΑΟ Πύργου, ο πρόεδρος της ομάδας χαμογελούσε ευτυχισμένος με το ρύζι να γεμίζει κάθε σημείο του κορμιού του, όπως βέβαια και της αγαπημένης του συζύγου... 

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. εύχεται βίον ανθόσπαρτον στον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Πολυχρονάκο, ο οποίος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Σοφία.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα ο κοινός τους βίος να είναι γεμάτος αγάπη, υγεία, ευτυχία και χαρούμενες στιγμές.

Πρόεδρε, Σοφία, να ζήσετε!

Υ.Γ.: Για τους λάτρεις της στατιστικής, τρεις από τους τελευταίους Προέδρους του Πανναξιακού (Φλεριανός, Αγγελής, Πολυχρονάκος) ανέλαβαν τα ηνία εργένηδες και παντρεύτηκαν τις αγαπημένες τους, όντας στο τιμόνι του μεγαλύτερου σωματείου των Κυκλάδων, ενώ τους ενώνει και συγγενική σχέση, αφού είναι ξαδέλφια μεταξύ τους.

# Από τη σελίδα του Naxospress.gr ευχόμαστε στο Γιάννη και τη Σοφία ότι καλύτερο στη ζωή τους και κυρίως να έχουν υγεία και να ειναι πάντα αγαπημένοι... 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News