Παράπονα ελέω ...γυναικών

Προσέξτες σκηνικό. Εχεις ανάγκη να ανακουφιστείς, πηγαίνεις στη τουαλέτα και ενώ είσαι έτοιμος να ουρήσεις αίφνης βλέπεις μπροστά σου μία ωραία κοπέλα... Τι κάνεις; Σίγουρα πάντως δεν ...απελευθερώνεσαι... Τα μαζεύεις και φεύγεις... Κάπως έτσι δεν είναι; Ε... η ιδέα ποιυ είχαν οι ιδιοκτήτες ενός εστιατορίου στην Βόρεια Κίνα με την τοποθέτηση "γυναικών" στις ανδρικές τουαλέτες τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ... 

Οι άντρες πελάτες του εστιατορίου στην πόλη Ταϊγιουάν, στη βόρεια Κίνα παραπονιούνται ότι οι τρεις πλαστικές κούκλες που έχουν τοποθετηθεί σε βιτρίνα στις τουαλέτες είναι «πολύ αληθινές» και «πολύ σέξι» με αποτέλεσμα να τους «αναστατώνουν» και να μην μπορούν να ουρήσουν. 

Ο 24χρονος Sun Kao δήλωσε στην τοπική τηλεόραση: «Βγήκα έξω αμέσως μόλις είδα τις γυναίκες γιατί στην αρχή πίστευα ότι ήμουν σε λάθος μέρος, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν στη σωστή μεριά και προσπάθησα να ουρήσω, απλά δεν μπορούσα. Ήταν πολύ απωθητικό το να έχω μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα μπροστά μου, ακόμη και αν επρόκειτο για πλαστική, η οποία με κοιτούσε όση ώρα προσπάθησα να κάνω τη.... δουλειά μου».

Οι φωτογραφίες από τις τουαλέτες του εστιατορίου γρήγορα έκαναν το γύρο των social media της Κίνας με τους περισσότερους χρήστες να συμπονούν τους πελάτες του εστιατορίου και να λένε ότι όντως δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον να ουρήσει, έχοντας αυτές τις τρεις κούκλες απέναντί του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News