Πάρος: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά κοντά στη παραλία "Μικρή Σάντα Μαρία"

Πάρος και μεσημέρι της Δευτέρας (20/07) στην παραλία της "Μικρής Σάντα Μαρία" (φωτογραφία Hellas Beach) μετά από ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα, τα στελέχη του λιμενικού σώματος βρήκαν ανθρώπινα οστά... και μάλιστα κρανίο... Μετά από έρευνες βρέθηκαν ακόμη κι άλλα οστά, έχουν ... αποσταλεί στο κατάλληλο εργαστήριο (Ιατρική Σχολή) και περιμένουν σε αποτελέσματα...

Ας δούμε τι αναφέρει το δελτίο ενημέρωσης από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος:

"Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάρου, μεσημβρινές ώρες χθες (σ.σ. Δευτέρα 20/07), από το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας Πάρου, για τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου σε παραλία πλησίον της περιοχής “ΜΙΚΡΗ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ” Πάρου.  
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου εκτός του ανωτέρω κρανίου, σε περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε στην εν λόγω περιοχή, με συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν οστικά τεμάχια μικρού μεγέθους.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ τα εν λόγω οστά περισυνελέγησαν και πρόκειται να αποσταλούν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών".
 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News