ΠΝΑΙ: Καλείται να πληρώσει πρόστιμο 1, 79 τρις ευρώ. Από ποιους και γιατί;

Αυτό μάλιστα είνα πρόστιμο. Κι άντε τώρα να τα μαζέψεις τα χρήματα. δεν είναι και λίγα άλλωστε ε; Λίγο έλειψε να λιποθυμήσει ο Γιώργος Χατζημάρκος όταν είδε το .. πρόστιμο. Τεράστιο. Και για σοβαρό λόγο. «Πρόστιμο» της τάξης του 1,79 τρισεκατομμυρίων ευρώ (!) επέβαλαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τα μέλη των... αυτόχθονων ιθαγενών, γεγονός που δεν... άφησε ασχολίαστο ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μόλις παρέλαβε το σχετικό έγγραφο.

Στο ίδιο έγγραφο, αναφέρεται ότι το πρόστιμο θα πρέπει να εξοφληθεί μέσα στο επόμενο 20ήμερο και καταλογίζεται εκτός από τον Περιφερειάρχη και στους 52 εκλεγμένους αντιπροσώπους στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Νότιο Αιγαίο.

Απαντώντας με ιδιαίτερο χιούμορ, ο Περιφερειάρχηςκος Γιώργος Χατζημάρκος ανέφερε  σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Έπεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1 τρις 799 δις 616 εκατομμύρια Ευρώ, που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες ιθαγενείς. Ώρες-ώρες αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει και τι έχει πάει στραβά σε αυτή την χώρα. Υπομονή, θα κάνουμε μια συναυλία για να μαζέψουμε αυτά που μας λείπουν.» 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News