Ρακούν ο ένοχος για τα tweets των ΑΝΕΛ

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αφού είναι απίθανο να βρεθεί ένα ρακούν στη Λεωφόρο Συγγρού, αλλά η εικόνα που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεν χωράει αμφισβήτηση.

Οι βουλευτές του – όπως άλλωστε και ο ίδιος – λένε αλήθεια όταν ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ιδέα για τα ρατσιστικά tweets από τους λογαριασμούς τους! Γιατί υπεύθυνος γι’ αυτά, είναι ένα μικρό σκανταλιάρικο ζωάκι, που αποκάλυψε η κάμερα ασφαλείας.

Στο video, φαίνεται καθαρά, το μικρό ρακούν, να μπαίνει από το ανοιχτό παράθυρο, του γραφείου του Δημήτρη Καμμένου να πληκτρολογεί τον κωδικό και στη συνέχεια να γράφει κάτι στο computer, χαμογελώντας σατανικά!

Στη συνέντευξη τύπου, ο Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων, τόνισε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο ρακούν, είναι εμφανώς εβραιομασωνικής καταγωγής και ότι θέλησε επίτηδες να εκθέσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες κάνοντάς τους να φαίνονται ρατσιστές και αντισημίτες.

Βέβαια, κύκλοι του υπουργείου Άμυνας, επισήμαναν ότι είναι ανησυχητικό, ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων που έχει επωμιστεί την ασφάλεια της χώρας, να μην παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει με τα tweets των συνεργατών του. «Αν δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει δίπλα του πώς θα ξέρει τι συμβαίνει στα σύνορα;», ρωτούν.

Σε απάντηση των παραπάνω σχολίων, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι θα κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κάνει τέτοιες παρατηρήσεις και ότι ο ίδιος ζήτησε από τον Δημήτρη Καμμένο να κλειδώσει το γραφείο του για να μη μπορεί να μπει το ρακούν.

Τέλος, σε παρέμβασή του, ο άλλος βουλευτής των ΑΝΕΛ που έχει χρεωθεί ρατσιστικά tweets, o Νίκος Νικολόπουλος, τόνισε ότι τώρα που αποκαλύφθηκε ο ένοχος των tweets, δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερεί η υπουργοποίησή του.

To moufanet ευχαριστεί τον Δημήτρη Γκερεμπακάνη για το «ρεπορτάζ»

Πηγή: Μούφανετ (δια χειρός Νίκου Ζαχαριάδη) 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News