Σαντορίνη: 38χρονη γαλλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της (!!!)

Μπροστά σε πολύ λίγους καλεσμένους (γονείς και μερικούς φίλους, όχι περισσότερους από δέκα) 38χρονη παντρεύτηκε… τον εαυτό της στην Σαντορίνη τον περασμένο Μάιο και φέτος επέστρεψε για την … επέτειο. Όπως διαβάζουμε στην παράξενη αυτή ιστορία, είχε προγραμματίσει τον γάμο της στο όμορφο νησί της Ελλάδα έναν χρόνο νωρίτερα, ωστόσο τρεις μήνες πριν, τον Φεβρουάριο ο αρραβωνιαστικός της, την χώρισε.

Ο λόγος για την 38χρονη Laëtitia Nguyen από τη Ρενς της Βόρειας Γαλλίας η οποία δαπάνησε ένα ποσό της τάξεως των 22.000 ευρώ για να τελέσει τον γάμο της με τον… εαυτό της καθώς γαμπρός δεν υπήρχε. Σύμφωνα με την ίδια, ο αρραβωνιαστικός της, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2017 να χωρίσουν (και μετά από τρία χρόνια σχέσης) και ένα όλα ήταν κανονισμένα για τον γάμο τους στη Σαντορίνη τον Μάιο της ίδιας χρονιάς… «Είμαστε χαρούμενοι για το γάμο, κάναμε σχέδια και το βασικότερο ήταν να κάνουμε άμεσα παιδί. Οι προετοιμασίες έγιναν από κοινού και δεν μπορώ ακόμη και καταλάβω τι έγινε και .. έφυγε. Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Laëtitia, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό». Η γαλλίδα έγραψε ιστορία καθότι είναι η πρώτη που παντρεύτηκε … solo στην Σαντορίνη σε μία τελετή που το κόστος άγγιξε τα 19.000 ευρώ ενώ το νυφικό κόστισε 3.000 ευρώ (!!!)

 «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή  μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα» τα λόγια της 38χρονης Γαλλίδας που τονίζει ότι στο χέρι της φοράει με υπερηφάνεια το δακτυλίδι του γάμου, ένα οικογενειακό κειμήλιο του 1900 ενώ έχει καταψύξει τα ωράρια της ώστε να κάνει παιδί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Και όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα metro.co.uk, μετά το γάμο η Laëtitia, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη για το μήνα του μέλιτος, πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό. Μάλιστα φέτος επέστρεψε στο τόπο του …εγκλήματος, πέρασε καταπληκτικά και τόνισε «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με «παντρευτώ» εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι. Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, άλλοι είπαν ότι είμαι εγωίστρια και ότι πήρα μία σημαντική απόφαση και είμαι θαρραλέα. Είναι δύσκολο για εμένα να διατηρήσω την πίστη μου στην αγάπη, είμαι ευτυχισμένη που με στήριξε τόσο η οικογένειά μου, όσο και οι φίλοι μου.. Πάντα κάνω ασυνήθιστα πράγματα, δεν παραιτούμε εύκολα και προσπαθώ να είμαι θετική στα βήματά μου»