Σαντορίνη: Εκλεψαν 10μετρο σκάφος που ήταν στην ...στεριά

Παράδοξη κλοπή ενός 10μετρου σκάφους πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ 21 Δεκεμβρίου στο νησί της Σαντορίνης, και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Μεγαλοχώρι που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της, περίπου 9 χιλιόμετρα από τα Φηρά με πληθυσμό περίπου 500 κατοίκους.

Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα boatfishing.gr «Πρόκειται για ένα πολυεστερικό Cris Craft τύπου cruiser τροποποιημένο για χρήση σαν επαγγελματικό. Το σκάφος ήταν όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εκτός θάλασσας και χωρίς κινητήρα. Έτσι εικάζεται ότι έχει παραμείνει στο νησί αφού αν το έριχναν στο νερό οι τρύπες για το πόδι του έσω έξω κινητήρα δεν θα έμενε στην επιφάνεια. Για να μετακινηθεί το σκάφος λόγω όγκου και βάρους ήταν απαραίτητη η χρήση γερανού όπου προβληματίζει ακόμα περισσότερο σχετικά με το ποιοι συμμετείχαν στη κλοπή. Η κλοπή δηλώθηκε από τον ιδιοκτήτη του σκάφους ο οποίος βρίσκεται στη Κρήτη.

Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να ενημερώσει το τοπικό λιμεναρχείο, το Αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης ή τον ιδιοκτήτη στο 6958600309

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News