Σαντορίνη: Η Λάσπα σε ....μετωπική με γαϊδουράκι (!!!)

Το είδαμε κι αυτό... Και μάλιστα με αποδείξεις. Οπότε δεν το διαβάσαμε απλά... Μετωπική με γαϊδουράκι.... Μετά τις ημέρες του Πάσχα, τις οποίες πέρασε οικογενειακώς στη γενέτειρά της τη Θεσσαλονίκη, η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, την Σαντορίνη, που ήδη σφύζει από τουρισμό, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και την τοπική κουζίνα.

Και όπως διαβάζουμε στην Espresso ... δεν έλειψαν και οι... αναπάντεχες συναντήσεις στα δρομάκια του νησιού, όπως η «μετωπική» με το συμπαθέστατο γαϊδουράκι. Κι εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία, φωτογραφήθηκε μαζί του και στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στα social media.

Και ακολούθησαν αρκετά σχόλια που επικεντρώθηκαν όμως στο γαϊδουράκι και την μεταχείριση που έχουν όχι μόνο στη Σαντορίνη αλλά γενικά σε όλη την Ελλάδα.... Οπως " Η ευτυχία και η καλοπέραση είναι ολοφάνερη στο βλέμμα του ζώου... Καλό θα ήταν να μη δημοσιεύετε τέτοιου είδους φωτο." ή λίγο πιο κάτω " Για τι καλοπέραση κ ευτυχία μιλάμε τώρα...τα γαϊδουράκια είναι θύματα εκμετάλλευσης γενικά,ειτε στα νησιά ειτε στα χωρια...τώρα όσον αφορα τη Κατερίνα απλα μια φωτογραφία έβγαλε δίπλα στο γαιδαρακο όπως τόσοι κ τόσοι,αλλου είναι το πρόβλημα το οποίο δε θα λυθεί ποτε,ΔΥΣΤΥΧΩΣ......" 

Εϊχε όμως η Κατερίνα Λάσπα  τα ..τυχερά της από τη στιγμή που δέχτηκε πρόσκληση για γεύμα " Κατερινα μου όμορφη αν είσαι στη σαντορινη και μείνεις θα χαρώ να ερθεις να φάμε μαζί στο υπέροχο εστιατόριο μας στο φηροστεφανι θα χάρω πολυ να σε δω"...