Σαντορίνη - Περίσσα: Προσάραξη πλωτού γερανού λόγω ανέμων (!!!)

Περίσσα (φωτο αρχείου)

Σε αμμώδη παραλία της Θήρας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, προσάραξε το μεσημέρι πλωτός γερανός με τρεις επιβαίνοντες, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση. Ο πλωτός γερανός βρισκόταν αγκυροβολημένος και προσδεδεμένος στον μώλο στην Περίσσα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν το εν λόγω περιστατικό, ενώ από το Λιμεναρχείο Θήρας απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του έως τη διενέργεια επιθεώρησής του.

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον ιδιοκτήτη του πλωτού γερανού ''ΚΟΜΝΗΝΟΣ'' Ν.Π. 102, με τρεις (03) επιβαίνοντες, ότι ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο και προσδεδεμένο στον μώλο της περιοχής ''ΠΕΡΙΣΣΑΣ'' ν. Θήρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, προσάραξε σε αμμώδη παραλία.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν το εν λόγω περιστατικό, ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Λιμεναρχείο Θήρας απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του ''ΚΟΜΝΗΝΟΣ'', έως τη διενέργεια επιθεώρησής του από το ΤΚΕΠ Θήρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News