Σαντορίνη: Πρόταση γάμου στην παραλία της Περίσσα με τη βοήθεια του ... Ποσειδώνα

πρόταση γάμου

Για όσους γνώριζαν το ζευγάρι ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Ερωτευμένοι εδώ και αρκετό καιρό, απλά ήταν θέμα χρόνου... Και χθες Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου είχαμε μία πρόταση γάμου διαφορετική και με το δακτυλίδι να βγαίνει από το βυθό της θάλασσας, σφραγίζοντας τον έρωτα δύο νέων παιδιών.

Από τη μία έχουμε το Νίκο από το Ηράκλειο της Κρήτης κι από την άλλη την Βάσια και σημείο αναφοράς τη Σαντορίνη.. Εκεί όπου ο Νίκος έχει γονατίσει ως άλλος ιππότης και περιμένει να ακούσει το "Δέχομαι" ή το "ναι" στη πρόταση που κάνει στην Βάσια.

Η πρόταση βέβαια έγινε σε ένα σημείο που τα παιδιά δραστηριοποιούνται. Μέλη της ομάδας στο Κοινωφελές ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, που λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει δράση καθαρισμού στο βυθό της πανέμορφης Περίσσα.

Η πρόταση γάμου ήρθε, όπως αναφέρει η Διευθύντρια του Ιδρύματος, Αγγελική Κοσμοπούλου "με ένα δαχτυλίδι που έφερε ο «Ποσειδώνας» από τον βυθό της Σαντορίνης. Δέιτε τι αναφέρει στην ανάρτησή της στα social media..

"Με ένα δαχτυλίδι που έφερε ο «Ποσειδώνας» από τον βυθό της Σαντορίνης μετά τον υποβρύχιο καθαρισμό στην Περίσσα, μοιραστήκαμε μια όμορφη και πρωτότυπη προσωπική στιγμή.

Ο Νίκος Μυσιρλάκης, μέλος της ομάδας του ιδρύματος, στην πρώτη γραμμή στο Sea Change και στα εκπαιδευτικά μας, γονατιστός όπως αρμόζει στη στιγμή, ζήτησε σε γάμο τη Βάσια Κουρεμένου, αγαπημένη δια βίου εθελόντρια τώρα και επί χρόνια συνοδοιπόρο στις δράσεις μας. Η απάντηση ήταν ένα ενθουσιώδες «ναι!», η έκπληξη πέτυχε παρά το πλήθος των συνενόχων, η συγκίνηση ήταν εμφανής σε όλους μας και οι ευχές μας δυνατές και αυθεντικές για την επισφράγιση μιας πολύχρονης σχέσης.

Η ομάδα της Palimor Media Productions κάλυψε και αυτή τη στιγμή, ενώ η Lidl Hellas, συνεργάτης στις τριήμερες δράσεις, φρόντισε για τις σαμπάνιες και τη γιορτή!

Να μας ζήσουν!!!

fotia.jpg

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News