This is Sparta: Τρισάγιο στις Θερμοπύλες

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει τις επισκέψεις του στα μέρη των ηρωικών μαχών του ελληνισμού. Έτσι, αφού γιόρτασε τη ναυμαχία της Σαλαμίνας (μόλις 2.495 χρόνια μετά) αποφάσισε να συνεχίσει την περιοδεία του (Feet Scorpion, Οκτώβριος 2015), ανακοινώνοντας όλα τα μέρη από τα οποία θα περάσει για να αποδώσει τιμές στους νεκρούς:

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου – Θερμοπύλες

Ο υπουργός θα κάνει τρισάγιο στις Θερμοπύλες για να τιμήσει τους 300 του Λεωνίδα, ενώ θα ακολουθήσει και αναπαράσταση της μάχης. Η Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη θα κάνει τους Πέρσες (ο Κραουνάκης τον Ξέρξη) ενώ τους 300 του Λεωνίδα με εντολή Καμμένου θα πλαισιώσουν τρία F16 για να βομβαρδίσουν τους Πέρσες και να τελειώσει η αναπαράσταση σε 15’’ για να γλιτώσει ο υπουργός Άμυνας την ορθοστασία. Τρία λεπτά πριν την έναρξη της μάχης ο ογκόλιθος Κραουνάκης θα ενημερωθεί αν τα πυρά θα είναι αληθινά ή όχι.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου –Δερβενάκια

Θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Θόδωρου Κολοκοτρώνη, του Πλαπούτα, του Νικηταρά, του Παπαφλέσσα και των άλλων παιδιών, ενώ ο Πάνος Καμμένος με 800 οπαδούς των ΑΝΕΛ (θα πάρει 200 δανεικούς από τον Λεβέντη για να συμπληρώσει το νούμερο) θα φυλάξει την τρίτη διάβαση προς την Κλένια. Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τον Τόνι Σφήνο, ενώ η Σταυρούλα Ξουλίδου θα τουφεκίσει Live τον Σταμάτη Κραουνάκη (θα κάνει τον Δράμαλη. Αν γλιτώσει από τα πυρά στις Θερμοπύλες).

Σάββατο 3 Οκτωβρίου – Αφιόν Καραχισάρ

Ο Πάνος Καμμένος και η νεολαία του κόμματος φτάνουν στη δυτική Τουρκία και την επαρχία Αφιόν Καραχισάρ για να τιμήσουν τους πεσόντες στη μάχη. Για να μην υπάρχουν ενοχλητικές παρουσίες στον εορτασμό ο Καμμένος δίνει εντολή στον Χαϊκάλη να πάρει τη (Χρυσούλα) Γιαταγάνα του και τον Νίκο Νικολόπουλο στον ώμο και να βομβαρδίσουν Εσκί Σεχίρ και Ντενιζλί. Όση ώρα θα μετράνε τις πληγές τους οι Τούρκοι, ο υπουργός με το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Καντρίλιες Λαντσιέρες» θα χορεύουν Γαϊτανάκι στο πεδίο της μάχης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσιος λιθοβολισμός του Σταμάτη Κραουνάκη (Θα κάνει τον Κεμάλ. Αν γλιτώσει από Θερμοπύλες-Δερβενάκια).

kraou

Κυριακή 4 Οκτωβρίου – Μόρντορ

Ο Πάνος Καμμένος μαζί με τρία Ορκ του Μάκη Ψωμιάδη φτάνουν στη μέση γη και με τη βοήθεια του Μπουονανότε (Μπίλμπο) και του Λευκού Μάγου Γκάνταλφ (Νίκος Καρβέλας) παίρνει στο κατόπι τον Σάρουμαν για να του βάλει την Μόρντορ στον Φρόντο. Ο υπουργός καλεί στο μέτωπο, τη Φρόσω και τη Σάγια (Ουρούκ-Χάι Five) και αφού εξολοθρεύει με μια εκπνοή τζατζικιού 8 μποφόρ τον Γκρίμα τον Σκουληκόγλωσσο, παίρνει αιχμάλωτο το Γκόλουμ, για να κάνει τον Κωσταλέξι στην επόμενη διαφήμισή του. Πριν φύγει τοποθετεί τρεις χειροβομβίδες, κι ένα μπαστούνι δυναμίτη με βραδύκαυστο φυτίλι 2 δευτερολέπτων στις ρίζες του Σταμάτη Κραουνάκη (θα κάνει τον Δενδρογένη. Αν γλιτώσει από Θερμοπύλες-Δερβενάκια-Αφιον Καραχισάρ)

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου –Διάλειμμα για προετοιμασία παρέλασης.

Ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη μεγάλη πρόβα της παρέλασης σηκώνει 3 F16, 5 ντακότες και 2 πυροσβεστικά καναντέρ (το ένα θα το οδηγάει ο Γιάννης Αναστασίου. Αν δεν προλάβει να κάνει παρέλαση στον Παναθηναϊκό), ενώ ο ίδιος παρελαύνει σε ένα τανκ-πλατφόρμα (της Wolkswagen, με πειραγμένο λογισμικό) πάνω στο οποίο χορεύουν τσάμικο ο Κώστας Πρέκας με τον Δημήτρη Καμμένο. Την ίδια ώρα η φρεγάτα Ναβαρίνο κάνει δοκιμαστική βολή με αληθινές τορπίλες στον Σταμάτη Κραουνάκη (θα κάνει τον Σταμάτη Κραουνάκη. Αν γλιτώσει από Θερμοπύλες-Δερβενάκια-Αφιον Καραχισάρ-Μόρντορ).

Τρίτη 6 Οκτωβρίου –Κούγκι

Με απόφαση του Υπουργού ο εορτασμός και η αναπαράσταση φέτος θα γίνουν πιο νωρίς. Ο Καμμένος βάζει στην μπαρουταποθήκη (αληθινή) Αντώνη Σαμαρά, Μουρούτη, όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τον Λαφαζάνη, τη Ζωή, τον μισό ΣΥΡΙΖΑ, τη δεξιά συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας και τον Αλέξη Μητρόπουλο για να τους συντονίζει ("Κύριοι, κύριοι, κύριοι"), βάζει το φουρνέλο και κάνει τα 100 μέτρα σε 9.34. Ο Σταμάτης Κραουνάκης κρατάει το φουρνέλο (κάνει τον κοσμοκαλόγερο Σαμουήλ. Όσες φορές χρειαστεί για να μην γλιτώσει).

Πηγή: Koolnews.gr (γράφει ο Μάκης Ρηγάτος)