Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠαράξεναThis is Sparta: Τρισάγιο στις Θερμοπύλες

This is Sparta: Τρισάγιο στις Θερμοπύλες

|

Ποια Σαλαμίνα; Ο Πάνος Καμμένος έκανε τρισάγιο στις Θερμοπύλες και πάει για Μόρντορ (Αρχοντας Δακτυλιδιών) και …Κούγκι 

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει τις επισκέψεις του στα μέρη των ηρωικών μαχών του ελληνισμού. Έτσι, αφού γιόρτασε τη ναυμαχία της Σαλαμίνας (μόλις 2.495 χρόνια μετά) αποφάσισε να συνεχίσει την περιοδεία του (Feet Scorpion, Οκτώβριος 2015), ανακοινώνοντας όλα τα μέρη από τα οποία θα περάσει για να αποδώσει τιμές στους νεκρούς:

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου – Θερμοπύλες

Ο υπουργός θα κάνει τρισάγιο στις Θερμοπύλες για να τιμήσει τους 300 του Λεωνίδα, ενώ θα ακολουθήσει και αναπαράσταση της μάχης. Η Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη θα κάνει τους Πέρσες (ο Κραουνάκης τον Ξέρξη) ενώ τους 300 του Λεωνίδα με εντολή Καμμένου θα πλαισιώσουν τρία F16 για να βομβαρδίσουν τους Πέρσες και να τελειώσει η αναπαράσταση σε 15’’ για να γλιτώσει ο υπουργός Άμυνας την ορθοστασία. Τρία λεπτά πριν την έναρξη της μάχης ο ογκόλιθος Κραουνάκης θα ενημερωθεί αν τα πυρά θα είναι αληθινά ή όχι.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου –Δερβενάκια

Θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Θόδωρου Κολοκοτρώνη, του Πλαπούτα, του Νικηταρά, του Παπαφλέσσα και των άλλων παιδιών, ενώ ο Πάνος Καμμένος με 800 οπαδούς των ΑΝΕΛ (θα πάρει 200 δανεικούς από τον Λεβέντη για να συμπληρώσει το νούμερο) θα φυλάξει την τρίτη διάβαση προς την Κλένια. Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τον Τόνι Σφήνο, ενώ η Σταυρούλα Ξουλίδου θα τουφεκίσει Live τον Σταμάτη Κραουνάκη (θα κάνει τον Δράμαλη. Αν γλιτώσει από τα πυρά στις Θερμοπύλες).

Σάββατο 3 Οκτωβρίου – Αφιόν Καραχισάρ

Ο Πάνος Καμμένος και η νεολαία του κόμματος φτάνουν στη δυτική Τουρκία και την επαρχία Αφιόν Καραχισάρ για να τιμήσουν τους πεσόντες στη μάχη. Για να μην υπάρχουν ενοχλητικές παρουσίες στον εορτασμό ο Καμμένος δίνει εντολή στον Χαϊκάλη να πάρει τη (Χρυσούλα) Γιαταγάνα του και τον Νίκο Νικολόπουλο στον ώμο και να βομβαρδίσουν Εσκί Σεχίρ και Ντενιζλί. Όση ώρα θα μετράνε τις πληγές τους οι Τούρκοι, ο υπουργός με το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Καντρίλιες Λαντσιέρες» θα χορεύουν Γαϊτανάκι στο πεδίο της μάχης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσιος λιθοβολισμός του Σταμάτη Κραουνάκη (Θα κάνει τον Κεμάλ. Αν γλιτώσει από Θερμοπύλες-Δερβενάκια).

kraou

Κυριακή 4 Οκτωβρίου – Μόρντορ

Ο Πάνος Καμμένος μαζί με τρία Ορκ του Μάκη Ψωμιάδη φτάνουν στη μέση γη και με τη βοήθεια του Μπουονανότε (Μπίλμπο) και του Λευκού Μάγου Γκάνταλφ (Νίκος Καρβέλας) παίρνει στο κατόπι τον Σάρουμαν για να του βάλει την Μόρντορ στον Φρόντο. Ο υπουργός καλεί στο μέτωπο, τη Φρόσω και τη Σάγια (Ουρούκ-Χάι Five) και αφού εξολοθρεύει με μια εκπνοή τζατζικιού 8 μποφόρ τον Γκρίμα τον Σκουληκόγλωσσο, παίρνει αιχμάλωτο το Γκόλουμ, για να κάνει τον Κωσταλέξι στην επόμενη διαφήμισή του. Πριν φύγει τοποθετεί τρεις χειροβομβίδες, κι ένα μπαστούνι δυναμίτη με βραδύκαυστο φυτίλι 2 δευτερολέπτων στις ρίζες του Σταμάτη Κραουνάκη (θα κάνει τον Δενδρογένη. Αν γλιτώσει από Θερμοπύλες-Δερβενάκια-Αφιον Καραχισάρ)

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου –Διάλειμμα για προετοιμασία παρέλασης.

Ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη μεγάλη πρόβα της παρέλασης σηκώνει 3 F16, 5 ντακότες και 2 πυροσβεστικά καναντέρ (το ένα θα το οδηγάει ο Γιάννης Αναστασίου. Αν δεν προλάβει να κάνει παρέλαση στον Παναθηναϊκό), ενώ ο ίδιος παρελαύνει σε ένα τανκ-πλατφόρμα (της Wolkswagen, με πειραγμένο λογισμικό) πάνω στο οποίο χορεύουν τσάμικο ο Κώστας Πρέκας με τον Δημήτρη Καμμένο. Την ίδια ώρα η φρεγάτα Ναβαρίνο κάνει δοκιμαστική βολή με αληθινές τορπίλες στον Σταμάτη Κραουνάκη (θα κάνει τον Σταμάτη Κραουνάκη. Αν γλιτώσει από Θερμοπύλες-Δερβενάκια-Αφιον Καραχισάρ-Μόρντορ).

Τρίτη 6 Οκτωβρίου –Κούγκι

Με απόφαση του Υπουργού ο εορτασμός και η αναπαράσταση φέτος θα γίνουν πιο νωρίς. Ο Καμμένος βάζει στην μπαρουταποθήκη (αληθινή) Αντώνη Σαμαρά, Μουρούτη, όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τον Λαφαζάνη, τη Ζωή, τον μισό ΣΥΡΙΖΑ, τη δεξιά συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας και τον Αλέξη Μητρόπουλο για να τους συντονίζει (“Κύριοι, κύριοι, κύριοι”), βάζει το φουρνέλο και κάνει τα 100 μέτρα σε 9.34. Ο Σταμάτης Κραουνάκης κρατάει το φουρνέλο (κάνει τον κοσμοκαλόγερο Σαμουήλ. Όσες φορές χρειαστεί για να μην γλιτώσει).

Πηγή: Koolnews.gr (γράφει ο Μάκης Ρηγάτος)


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν