Στριπ κλαμπ: έκπτωση σε ...συνταξιούχους

Η εικόνα μίας όμορφης γυναίκας να λικνίζεται φορώντας ελάχιστα ρούχα είναι σίγουρα ελκυστική για πολλούς άνδρες, οι οποίοι επισκέπτονται χώρους αφιερωμένους στην... τέρψη των οφθαλμών.

Γνωρίζοντας αυτό οι ιδιοκτήτες γνωστού στριπ κλαμπ στη Μόσχα αποφάσισαν να προσφέρουν ειδική έκπτωση σε συνταξιούχους ώστε να αυξήσουν την πελατεία τους.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η Komsomolskaya Pravda σε γνωστό κλαμπ της ρωσικής πρωτεύουσας όποιος συνταξιούχος περάσει το κατώφλι του μετά τις 21.00 θα έχει έκπτωση στις υπηρεσίες του της τάξης του 30%.

Μάλιστα, η προσφορά αφορά στα στριπ σόου, αλλά και τους ιδιωτικούς χορούς, όπως επισήμανε η εκπρόσωπος του Bely Medved.

Μοναδική προϋπόθεση η απόδειξη ότι ο πελάτης είναι συνταξιούχος, αλλά και το απαραίτητο πιστοποιητικό από τον καρδιολόγο που να αναφέρει πως η κατάσταση του πελάτη είναι καλή, σε περίπτωση που κάποιος δεν αντέξει τις... συγκινήσεις.

 «Έχουμε τόσο ωραία κορίτσια και αγόρια που η καρδιά μπορεί να μην αντέξει από την υπερδιέγερση», δήλωσε η εκπρόσωπος του κλαμ.

 «Δεν έχουμε ηλικιακό όριο, αλλά ας αφήσουμε τους 60χρονους και τους 70χρονους να έρθουν. Αρκεί η υγεία τους να το επιτρέπει», τόνισε η γυναίκα.
Πηγή: Protothema.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News